Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-09-2008, 01:24 PM   #11
Novelja
Junior Member

Default Re: Koje midi klavijature

Ja koristim M-Audio Oxygen 49, i on mi zadovoljava sve potrebe kontrolisanja VST synthova, a koristim ga i kao control surface za Nuendo.

Sve ti je skroz assignable takod a mozes pomocu bilo kog potenciometra da kontrolises apsolutno bilo sta, i ako ti bude trebala pomoc da nesto podesis, mozes mi se slobodno obratiti na PM...

Ukoliko mozes da priustis Axiom, toplo ti ga preporucujem, jer pored toga sto ima Oxygen, ima jos i 8 padova kojima mozes kontrolisati neke semplove, ili ih koristii kao jos 8 dodatnih dugmica za reason mixer, cubase mixer ili sta god. Uz to ima i bolji display koji prikazuje vise opcija, ali nisam siguran koje i kako jer ga nikad nisam drzao u rukama ( (( ) :P
Novelja is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2008, 08:55 PM   #12
BladeR
Member

Hvala na preporuci. Malo sam gleda po youtubu i cini mi se skroz uredu.Ja mislim da cu ubrzo uzeti axiom kroz koji tjedan.Ako sto ne budem znao javim ti se.
BladeR is offline   Reply With Quote
Old 29-09-2008, 06:59 PM   #13
BladeR
Member

?to mislite o Edirol ? PCR-500 klavijaturama? I kakve probleme stvara to ?to se knobovi ne mogu vrtiti 360 stupnjeva?
Old 26-01-2009, 03:05 PM   #14
BladeR
Member

Bok ljudi kupio sam axiom 49 i odu?evljen sam ali imam jedan problem. Nerade mi druga crna tipka i ?esta bijela na svim oktavama ( u reasonu 4). Radile su prije, čak sam par puta reinstalirao drivere, znao sam prčkati po njoj pa bi nekad proradilo pa onda opet iz čista mira ne bi. Proičitao sam manual ali nemam rje?enje kada bi mi netko pomogao bio bih mu veoma zahvalan?
Old 26-01-2009, 03:10 PM   #15
milos
Pro Member

milos's Avatar

Probaj da stavis novi firmware ako postoji za taj kontroler.
milos is offline   Reply With Quote
Old 26-01-2009, 03:50 PM   #16
BladeR
Member

Sve izbrisao i stavio nove drajvere, i ostao isti problem. Da li mo?da mo?e to biti da kontroler ne dobiva dovoljno struje?
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules