|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Bas cudo da je los u poredjenju sa mesom
![]() Jesi probao da stavis TS bez drive-a ali sa vise tone boje ispred mese za ritam? BTW, rectifier (dual rec. solo head da budem precizan) na normal kanalu sa dignutim srednjim skoro do kraja i sa iskljucenom diodom na kraju ima jaaaaaaaaaako dobru upotrebu za blues/rock (zavisi koliko gain-a) ovo nisam licno probao ali sam imao klip sa jednog foruma. Zlo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
nisam siguran da sam ga ikad hvalio, jer od kad sam ga prvi put čuo, imam probleme sa njim. ok, realno je da ok za tu kintu, ali da je dobar nije. Ako sam ga ikad hvalio, verovatno sam bio pijan, tad imam neki sick smisao za humor
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
back on da subject:
mada je tesko reci smece za opremu koja je najskuplja (kolko para tolko muzike) ali sjetio sam se proizvoda kaji definitivno spada u ovu kategoriju (cak bi rekao da su pobjednici!!) a to je piramidalna spuzva za akustički tretman i njihovi sestrinski proizvodi cijenjenih US proizvodjača (cijela paleta kojejakvih gluposti, tipa; 100? za komadić spu?ve koju stavim ispod svojih ns10 i one odjednom prorade) ![]() a ljudi se masovno lo?e an takve gluposti.. koje bacanje para.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Drawmer 1960....volem,mrachnije, compressor uglavnom neupotrebljiv za pojedinachne kanale, (soft)...ali za buss, mastering...slatko!!
Uglavnom svi TL audio producti...pa chak i pm1....mozhda c1...ok SPL...hibridni tube chanelstripovi... Focusrite(red/platinum series) Avalon svakako...pop na kvadrat ...ova lista mozhe biti ogromna za precenjene sprave i prodaju fancy/hype imena(marke) Arthur stvarno zvuchi kao da je neki drugi problem...ne bih se slozhio da c414 je losh?...isto tako nt1000!! Da ja bih isto preporuchio ak47 umesto m-16...ko shto neko reche...malo je mrachniji al ima karakter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
SuperModerator
|
![]()
zato sto front panel od brusenog aluminijuma na Redu kosta soma evra
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Po meni je red7 jedan od najboljih predpojacanja.... Focusrite je unistio ime ovim jevtinim serijama...koje su stvarno lose, dok su red, blue i isa po meni veoma ozbiljni uredjaji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
...stvar je ukusa...za mene su uopshteno svi focusrite previshe sibiant..ps.i malo vishe sminka nego shto treba....uvek bih radje izabro v76/Ampex351,601 ili chak stare isa pre ampove...shta chu kad volim sirovinu i toplinu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
komad povijesti...vrlo muzikalan komad | roginator | Pricaonica | 0 | 08-05-2009 08:39 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |