|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Creative Live zvucna kartica sa KX driverima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Flomaster Centropen 7790.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
AT 2020
Rode nt1000 shure ksm27 groove tube/brick peavey vmp -2 Magnacorder ptj-6 Bellari pr 583 focusrite green 4 drawmer 421 dynacord svi stari efecti tc electronic m300 Roland eff Fostex pm5 Tascam VL-A8 phonic P8a Tascam ms-16 fostex e-16 Revox b77 SpL vitalizer summit audio Td100 Aphex exiter II soundcraft 400b D & R dayner tac series M-audio delta 1010 RME adi-2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
1176 (rev H) -Gyraf clone diy
Pultec Passive tube eq -Gyraf clone diy GSSL -Gyraf clone diy Neve 1290 mic preamp clone -diy AT-2020 dbx 166 Oktava MK-101 Oktava MK-012 ENGL Thunder 50 reverb (50W tube combo) Behringer- (svi kompresori stariji od 15 godina kad su jos koristili dbx chipove) Behringer FCB-1010 (midi foot controler) Golden Age Project (tube mic, Neve 1073 preamp clone...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
behringer rack tuner......
odlican ugradjen mikrofon....akusticna gitara i sa par metara se stimuje....jasno i krupno se vide svetla, hromatski..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
znaci, zbilja su dobri?
jer sam vidio da vani uglavnom svi govore kako su "ok, al nista posebno"...u principu, kao, da su svi ti novi jeftini klonovi neve-a u redu, daju fin zvuk, al nista da od toga nije zbilja stand-out oprema cak niti za budget varijantu...eventualno da su seventh circleovi diy kitovi za klasu iznad ostalih neve klonova, ali oni su i za klasu iznad u cijeni (mislim da izadje oko 600$ + shipping iz Australije bez sastavljanja) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Neki dan je bio Davor Tolja (Denis & Denis) kod mene u studiu sa tom spravom i napravili smo test. Otvorio sam spravu i nema greske. Lijepo je sastavljena, shema je u biti od Neve 1290 sto je zapravo 1073 bez eq sekcije. Jedino na cemu su stedjeli su audio trafoi, mada ne zvuci lose, pogotovo za tu lovu (250 Eura) . Ima onaj tvrdi Neveov zvuk, a ja sam mu predlozio ako hoce da nabavi iz Engleske Carnhill-ove trafoe koji su solidan replacement za originale i nisu skupi.
U svakom slucaju, solo na akustari je zvucao konkretnije nego preko Siemens V-72 koji ima puno meksi i deblji zvuk. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Najskuplji komad opreme za koji mislite da je smece? | darkstar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 75 | 03-07-2009 10:12 PM |
komad povijesti...vrlo muzikalan komad | roginator | Pricaonica | 0 | 08-05-2009 08:39 PM |
jeftin ad? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 51 | 24-03-2009 02:16 AM |