|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ma ozbiljno je ,jer vidim da mnogi kazu da su software kompresori dovoljno dobri da nije potreban externi ali koja je onda funkcija softwerskog kompa ako ti je signal toliko tih da ga nikad nece pokretati ? Da se pravilnije izrazim ja govorim o kompresiranju samo onih pikova tipa s...p....t.... ,jer ako stavim taj kompresor onda mi kida te pikove a bez njega oni prelaze digitalnu 0 i logicno overlouduju konvertore.E sad ako mi kida te pikove onda ja mogu dati malo jaci gain na preampu a bez njega moram stisati input i normalno ,vjerovatno "gubim" na kvaliteti usnimka.
Jesam li upravu ili brljavim gluposti ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Najbolji software-ski kompresor | vukasin0 | Audio Software | 1 | 08-05-2006 09:41 PM |