|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
moderator
|
![]()
:-S
Hm...pa ovako da se i ja oglasim.... Lagala bih kad bih rekla da mi Beyonce nije influence, i ne mislim da je to losa stvar. U suprotnom, svi bi trebalo Indiu Arie odmah linchevati jer ju je inspirisao Stevie Wonder, Ushera i Justina jer ih je inspirisao Michael Jackson za plesne korake itd, i tu istu Beyonce jer ju je inspirisala Tina Turner, pa cak i Shakira i J.Lo.... Beyonce je jedan od najpopularnijih pevacica danasnjice, obelezila je moju generaciju, i razumljivo je da ostavlja svoj trag, kao sto su ostavljala svoje tragove sva najpoznatija imena u muzickoj industriji. A ako sam ja nesto od Beyonce doslovno 'UKRALA' (deo teksta, melodije?) onda je to vec druga stvar (ali sam 100% sigurna da nisam). Zao mi je sto je vecina ljudi odavde cula samo Beyonce-in soulful vokal pa smatra da je ona izmislila R&B i da niko drugi ne sme da istovremeno bude zensko i sluzi se ''riffs i runs'' u pevanju jer 'krade od nje'....
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |