|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
pa da.. zato sam malo menjao ritam, a imam utisak da cu i melodiju.. malko dosadi posle nekog vremena.. hvala svima na kritikama upucenim meni.. al ovo je ivina tema..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
hvala ljudi...oce li se jos neko oglasiti? ne kacim radove svaki dan.
![]()
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Svjetski zvuči stvarno - nema šta...svaka čast..nemam zamjerki...Sale je majstoski odradio muziku, Iva je majstorski otpjevala...definitifno najbolji r-n-b pokušaj koji sam imao prilike da čujem sa ovih prostora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
moderator
|
![]()
Hvala puno ali...malo si me zbunio sa terminom ''r-n-b poku?aj'' .
![]() ![]() hoces reci da pesma nije..hm.. ubedljiva?
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
U globalu je dosta dobro ovo, nema sta...
Ali, mislim da bi trebalo malo vise definisati sta je sta. Na primer, pocetak pesme bi mogao da dodje na mesto gde je refren, to govorim kako mi zvuci melodijski, na tekst nisam puno obracao paznju. I takodje ovo govorim kako mi pesma zvuci samo na prvo slusanje. E sad, ako ste hteli da udje u usi na trece, cetvrto slusanje, onda je ok i ovako, ali da bi bilo efektnije, malo treba "pregrupisati" delove pesme. Ovo je moje misljenje, naravno, ne mora da znaci da sam objektivno u pravu... Eeva, dosta precizno razdvajas reci na slogove, imas dobar osecaj za ritam. I bas dobro "vozis" rechi kroz pesmu, i generalno - dobro pevas. Svidelo mi se kako si otpevala onaj deo kod 2:33 (verujem da mozes jos bolje taj deo, ali i ovako zvuci bolje od dosta r&b pevacica). ![]() Eto. ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |