|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
Zdravo drugari, evo i mene posle praznika!
Ovo sto delim s vama je moja prva saradnja sa Saletom (heatmanom) otprilike u prolece prosle godine, Saletov instrumental,snimano kod njega u studiu, moj posao vokalni deo i tekst. ima falinki,ovo je prva verzija, tako da nemojte da pucate previse, proslo je neko vreme i uglavnom oboje znamo na cemu treba poraditi...al eto, volela bih da se oglasite, bacite koji view , rejting ili komentar, ili se bar posvadjate sa mnom na threadu... (Salim se) ![]() ![]() Nadam se da ste se lepo proveli za Novu godinu i zelim vam sve najbolje! Eeva - Still the same woman : Pozzz
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Svetsko, a nashe!
![]() Fenomenalno ako mene pitash.. Idem opet da preslusam.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
^fala bratori..
inche, radilo se na pesmi josh od onda.. neshto malo da ne smori beat.. al mix i ostalo ostavljamo za kraj.. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ma, instrumental je pun pogodak.. Bas mi se svideo fazon.. Sva cast i tebi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
cestitam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Odlicno je, mozda samo kada bi melodija bila originalnija bar u refrenu, ali i ovako je sasvim pristojno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
odlicno za pocetak...
malo poraditi na refrenu, nema impakt , ne treba bog zna sta, ali da se malo desinise. Na oko 1:30 vec sve pocne da gubi energiju malo...pa onda ide opet dobro. super..mashala!
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
pa da.. zato sam malo menjao ritam, a imam utisak da cu i melodiju.. malko dosadi posle nekog vremena.. hvala svima na kritikama upucenim meni.. al ovo je ivina tema..
![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
moderator
|
![]()
hvala ljudi...oce li se jos neko oglasiti? ne kacim radove svaki dan.
![]()
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Svjetski zvuči stvarno - nema šta...svaka čast..nemam zamjerki...Sale je majstoski odradio muziku, Iva je majstorski otpjevala...definitifno najbolji r-n-b pokušaj koji sam imao prilike da čujem sa ovih prostora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
nova pesma:-) | master29 | Promocija radova | 33 | 04-08-2008 12:41 PM |
The Speakerz nova pesma | HeatMan | Promocija radova | 21 | 28-05-2008 04:12 PM |