|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Imao sam AD8000 kod sebe neko vreme i isprobao sam kako radi. Nije to lose iopste. Pa cak ni ti preampi nisu toliko losi da ne bih mogao da ih iskoristim kad zagusti...
Takodje ga nisam koristio sa njegovim klokom, ali generalno, moze da radi posao. Diskutabilnija stvar u celoj prici je analogna suma u koju ce to otici, jer ako nije zaista vrhunska, moze samo da pokvari sve... O tome pre treba brinuti u ovom slucaju nego o samim konverterima...
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Ja chuo jednu sumu za "male pare", taktika "rupa na saksiji", ali ne mogu da ka?em koju, jer bi me vlasnik nabio na kolac.
Nije to tako lo?a stvar. Obezbedjuje vlasniku du?evni mir, verovanje da je tako puno bolje, da jek sad to "ono pravo", a miran i kvalitetan san je bitna stavka u ?ivotu svakog čoveka. ![]() Sad, ?to ta suma radi maximum kao Nuendo, a verovatno i gore od toga, to je druga priča i nije ba? ni bitna. ?rtvovati malo zvuka zarad obezbedjivanja du?evnog mira i spokojstva, hmmm... isplati se ![]() Voleo bih da čujem kako radi Neve 8816, verujem da to mo?e da bude O.K., ne znam kako u te svrhe mo?e da poslu?i onaj mali Studer mixer ,kakve je jo? uvek moguće naći po radio stanicama. Trebalo bi čuti.. ovo su pretpostavke, za koje mislim da imaju ?anse. Jeftine analogne sume i smi?ljanja rupe na saksiji... hmmm... ko ?to rekoh... i to je O.K., jer mo?e da bude jedan bitan kamen u temelju religije koju vlasnik godinama gradi. Mo?da čak i oltar ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Za sumu ne treba stedeti, tu cu uzeti nesto kvalitetnije. Meni je bitno da izadjem iz kompa sa sto manje gubitka da bih usao u kvalitetniju sumu da to sabere kako treba.
@idekius mislim da znam o kojoj sumi pricas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|