|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
moderator
|
![]()
Ajde Shivo, sad te pitam, priblizi mi i pojasni vrednost i poruku Rijeckih picki,mozda uspem ipak da shvatim,i priznam grehe
![]() Imas potrebnu literaturu: Let 3 Riječke pičke Podravina, Posavina, Banat, Bačka, Srijem Panonija, Slavonija, Pelagonija Pomoravlje, Povardarje, Podunavlje, Posavlje Kordun, Lika, Boka, Vranje Gorenjsko, Dolenjsko ?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina ?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pičke pičke , čke ?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina ?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak Riječke najbolje su čke, čke Vole svoje dečke I daju meni pičke pičke , čke (x2) Moja Rijeka je najljep?i grad U njoj vlada rokerski sklad Gitaru svira i star i mlad I dok na lukobranu galebovi klikću Ja najvi?e ?tujem Riječku pičku Nigdje takvog grada nisam vidio Nigdje takvog grada nema Riječke najbolje su čke, čke ...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |
Mrzim narodnjake | lesha | Pricaonica | 239 | 26-08-2008 04:44 PM |