|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ništa se ne dobija ni izmeštanjem ni ukidanjem Malih oglasa, naprotiv. Ovo su već mnogi rekli, ali da dodam još nešto:
Mislim da je bolja varijanta da se u pravilnik o oglašavanju unese stavka po kojoj Forum ne snosi odgovornost za moguće "prevarno poslovanje" prodavaca ili već tako nekako. Najbolje bi bilo kada bi neka takva formulacija "visila" na vrhu svake strane u okviru MO, ali ne znam da li sam interfejs sajta dopušta tu dodatnu "kućicu".
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 18-12-2008 at 02:22 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Prema mome mišljenju: instalirati plugin za vB za oglase (kao na glazbeni-forum.com) i tada će svako moći napisati svoj komentar na prodavača i komentirati proizvod, okačiti sliku, email obavjesti itd...
Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |