|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zanima kojom se medotom slu?ite pri stvaranju va?ih pjesama.Da li pi?ete prvo tekst pa glazbu,glazbu pa tekst ili kombinirate jedno i drugo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ja glazbu a netko drugi tekst
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
hehe,najlakse mi je napisati muziku na svoj text ili text na svoju muziku,mada uglavnom nastaju istovremeno,ali mi nije problem pisati ni na tudj text ni na tudju muziku - ono drugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Preporuka studijskih monitora za el.glazbu ... | Eomsy | Monitoring | 17 | 31-08-2009 09:34 AM |
KAFAL SVIRI tekst???? | Dezutilo | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 9 | 12-04-2008 12:27 AM |
Sta bi vi prije kupili | SIMKES2 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 03-02-2008 03:35 PM |
Zanimljiv tekst... | boggy | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 01-04-2006 01:59 PM |
INSTRUMENTACIJA (prije orkestracije) | ANITA | Tutorijali | 15 | 19-09-2005 02:21 PM |