|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Superoperater
|
![]()
Ustvari imam bolju ideju... Otvoricu novu temu, jer ovo je ipak rasprava o DSPu i zvucima iz njega, pa da ne bi bilo gusenja ove teme idite na :
http://www.rumski.com/forum/showthre...065#post213065
![]() |
#122 |
Pro Member
|
![]()
Zapravo ti nije bolja ideja.
Ideja je da se radi o muzici i zvuku i prakticnoj primeni alata u tu svrhu a ne beskonacno mudroserisanje o tehnickim podacima i principima kako i zasto i nije nego vec je ovako...!!! Toliko puta vec prezvakavano i balavljeno o ovim stvarima da stvarno gubi smisao. Ako imash neki novi revolucionarni pristup ili zakljucke i konkretne dokaze za nesto novo i bolje a drugacije nego do sada vrlo smo radi da naucimo od tebe. Ostalo nije vise zanimljivo. Izvini na direktnosti, ali bolje tako nego voditi beskonacne rasprave ![]()
![]() |
#123 |
Superoperater
|
![]()
Ama razumem ja tebe, ali razumi i ti mene
![]() ![]() A ako gosn moderator smatra da to nije u redu i protivno pravilu sluzbe - onda j*bes forum gde sme samo jedna vrsta misljenja da postoji. Ko god da je u pravu u vezi necega... pozz
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 16-08-2008 at 12:02 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Pro Member
|
![]()
Ma nije stvar da samo jedno misljenje postoji, nego to sto ti radis i nacin na koji radis je vec 1000 puta vidjen ovde i komentarisan. O tome pricam
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Evo ja pokusao s Breverbom, probao sam dobiti sto slicniji reverb ovome sa pcm91:
https://www.yousendit.com/download/Y...NHZubHl4dnc9PQ |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Member
|
![]()
http://rapidshare.com/files/156674055/vocal_edited.wav
Mogu da napi?em odmah koji sam efekat koristio, ali mislim da je interesantnije da sačekam bar 1 dan. Odabir je trajao par minuta. Ako ima zainteresovanih ili dokonih, izvolite sa pogađanjem. ![]() Hardverski, softverski, da li bi "legao" u miksu ili ne,...? |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Pro Member
|
![]()
Eto svi se bune zbog spamanja a sad kad ja posaljem nest pametno (reverb) nitko nista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Ivan Lekic
|
![]()
jako dobro, pozivam i ostale da se pridruze sa svojim primerima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Member
|
![]()
Evo ja sam postavio neki reverb koji cesto koristim u vokalima doduse nisam mnogo cackao samo sam postavio.
http://www.sendspace.com/file/mamtdm |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Member
|
![]()
Ja imam i jedno i drugo...vss3 je igracka za pcm 91..tu neka objasnjenja i ne trebaju to ozbiljni tipovi znaju.Kod 91 pocinje ozbiljan reverb...pocinje!razni testovi su subjektivna stvar.Jer svako upotrebljava sprave na razlicite nacine..tako da hardware u prici o reverbu jos uvek daleko!pozz svima na ovoj strani.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |