|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Tocno Max
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hallo To sto si ovdje naveo je fletcher munson krivulja. Ubiti je sa tom mhetodom dokazo da cojek raslicite frekvencije razlicito jako cuje. i ako je signal uvjek isto jak. Posto je to pshoakustika sa tvojim problemom nema nikakve veze. Jedino ti priostaje da se sjednesi malo slusas dok se ne previknes. Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
A kako je sa ostatkom spektra? Cini se da se sa ECM8000 dobijaju drugaciji rezultati od zamisljenog sa ARC-ovim mjernim mikrofonom. Ne znam da li rade, trebali bi, ali bilo bi pozeljno da je svaki mikrofon tocno kalibriran na paket koji se kupi od IK multimedije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Hallo svaki microfon ima svoju karateristiku, pa i taj od IK. noramalno da je njihov mic kalibriran na taj program ja ga jos mosam video pa tko da ti neznam reci dali se moze drugi korisit. Kako mislis ostatak Krivulje?? Pozz Denis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
ja sam koristio Arc uz rodu nt1000 i pokupi on sve suvisne frekvencije ali naravno ono sto fali treba dodati dobrim eq.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
ja sam "merio" sa ovim mikrofonom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Oprostite sto vam moram ovako reci.
S tin micovima vam nema koristi mjeriti jer nemaju karakeristiku koja je potrebna za to. Mikrofon mora imat karateristiku kugle da bih pouzdano dobijo informacije sobe, Jer vas soba zanima. Pozz Denis |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
hvala na informaciji , ali ja nemam "kuglu" opustenzy je igrom slucaja moj prvi komsija , pa nam posalji jednu kuglu pa cemo da izmerimo :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
nego zaboravili smo svi jedan / dva faktor/a a to je lanac do zvucne karte i sama zvucna karta ...
mozda gresim ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Sto kaze komsija Alavuk daj nam tu kuglu pa da probamo :P
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK Multimedia T-RackS 3 | Mika Technika | Audio Software | 64 | 26-01-2009 03:17 PM |
:: Sta sprema IK Multimedia? :: | lesha | Audio Software | 4 | 19-10-2005 02:39 AM |