|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
5,5 % + ja ponekad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
melodyne je poceo da se siri i na instrumente - liquid instruments... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Kanye West je to poceo da fura na novom albumu.. mozda malo i na prethodnom. Ali taj efekat najvise koristi T-Pain.. Ja do sada nisam cuo nijednom takav vokal u Akon-ovim pesmama. Ima i clip na youtube-u gde nastupaju uzivo, njih nekoliko izvodjaca, i pomenuti T-Pani peva bez tog efekta i bas se cuje da decko nema veze sa pevanjem.
![]() A bila je vec tema o ovome.. Cini mi se i da sam postavio podesavanja za autotune za taj "T-Pain" efekat, kako ga zovu na netu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Sto se ejjjj vi svi nesto bunite? Ajde onda svi polupajte svoje kompjuterchice pa svirajte unpluged... Ili jos bolje nemojte da placate racune za struju da vam ne pane na pamet slucajno da upalite neki eventualno ne-polupani elektronski uredaj.
![]() Ili ako vam je ovaj predlog bas hard-core, svi uninstalirajte autotune i melodyne.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
moderator
|
![]()
kako divno peva covek. ko kaze da ne zna da peva bez autotunea. ovo je x factor,sta je vama.
http://www.youtube.com/watch?v=7UkXw...eature=related
![]() |
#16 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ali poenta je da je Kanye West doveo T-Paina da ga nauci da koristi Autotune za novi album...onako, prilicno mi komicno bilo ![]() Poslusao album i mislim da je da u odredjenim (vecini?) slucajeva odmogao vokalu...uglavnom nekako ispalo sve (vokali) lo-fi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mislim da je DaBear mislio na nesto drugo!
Na Autotune kao alat, koji nastima njihovo "pevanje" da bi na nesto licilo, a ne kao efx. I na to kako je njemu to otkrice kao tehnologija. Last edited by LACKY; 12-02-2009 at 11:04 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Tako je !!! Lacky za predsednika (omladine) !!
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() Quote:
Moram malo OT Eh...Pa, nemoj baš tako...To je vrlo smjela tvrdnja...Ne znam kako dolazi do mješanja tih pojmova...Sasvim je jedna stvar što narodnjaci mahom radne najpatetičniji kič, a druga kakvi su oni muzičari. Kao muzičari : svirači i pjevači - su pretežno vrhunski. Pjevati i svirati narodnjacke trilere je jedna respektabilna muzička vještina! Sasvim je druga stvar što se to pakuje u najgovnjivije paketiće za najšire narodne mase. Tehnika sviranja dobrog narodnjačkog svirača je gotovo na nivou tehnike bilo kog vrhunskog muzicara - jazz ili bilo kojeg drurgog pravca. Samo je kreativna primjena drugačija Last edited by balthazaar; 13-02-2009 at 11:26 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MAO
|
![]()
dobar svirač je dobar svirač.
....bez obzira na agregatno stanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne,Autotune,Waves Tune...? | LAMPASH | Audio Software | 3 | 18-10-2009 04:00 PM |
ipod autotune smehotresno | voomighty | Razno | 0 | 11-09-2009 12:51 AM |
genijalno!:) autotune | Jan | Razno | 7 | 13-07-2009 11:21 PM |
Autotune/nuendo pitanje... | perun | Audio Software | 2 | 30-01-2009 09:45 AM |