|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ranije je bila uloga DJa da na neki nacin vaspitava publiku prezentujuci joj svoj sopstveni (dobar) muzicki ukus, muziku koja je trenutno "in" i da se ljudi zabave.Oni u sustini nisu imali pojma sta on radi. Zbog velike konkurencije to vremenom postaje cirkus gde je cilj biti zanimljiviji od ostalih i napraviti "personaliti", looking good when you DJ ![]() ![]() Ne podcenjujem tehno i house DJ kulturu, ali mislim da uz malo vezbe to moze svako. Samo treba ko manijak pratiti hiperproduktivnu scenu, mixanje beat-u-beat naucim svakog za 1/2h ![]() Svojevremeno, u doba DMC DJisanja (naravno, i sad postoji, ali ne tako revolucionarno ko nekad) koje se uglavnom baziralo na izvodjenje najrazlicitijih vratolomija na 2 gramofona, nije bilo sanse da se cuje za nekog ako stvarno nije jako, jako dobar. Tu je za mene srz DJisanja i ostao - "records that are made of nothing but a records", jos i MC preko toga, gde ces bolje zabave ![]() Ali kad pogledam kolike su pare u opticaju glede DJ setova dodje mi da deinstaliram sve i instaliram samo Traktor i idem da trazim gazu jer ostalo lici na dobrotvorni i humanitarni rad ![]() Ali naravno, to je samo moje misljenje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
mozhe i baba sa ulice da nauchi da svira gitaru i okida zhice koje sam joj rekao da okida velika je razlika izmedju djeva koji rade i znaju i onih koji pushtaju muziku da bi ih ljudi gledali i pichke volele. nazhalost, ovi prvi su retkost od kako su se pojavili nashiroko cd plejeri tj od kako svaki djura mozhe da se okusha u djingu a bez da troshi po 100e mesechno na ploche..
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |