|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
kao prvo, pogresno mijesto za post, kao drugo niste obijasnili problem, ne cujete sebe? ne snima? ili samo biste da to bolje zvuci? ako ne cujete sebe onda kliknite na onaj mali gumbic pored rec, izgleda kao zvucnik, ako ne snima , pogledajte input i output (ja mislim F4) a za bolji zvuk, eh...duga prica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
premestio sam post iz "dizajn i konstrukcija studija" na, nadam se, pravo mesto.
pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Kad otvorim eho na kanalu audio koje performanse da postavim pa da bude tu negde.Dali bolje zvuci snimak sa Adobe Audition nego sa Cubase-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase/Nuendo - pocetnicko pitanje | Gianfranco | Audio Software | 3 | 09-05-2009 07:35 PM |
Cubase SX pitanje | "7" | Audio Software | 24 | 21-01-2007 10:01 PM |