|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#30 |
VIP Member
|
![]()
E, super thread! Ja VOLIM kad krene prepucavanje!
licno Chorbu i Boru nikad nisam voleo, Vicka poznajem malo, jedno vreme smo se druzili malo...ali muziku nikad nisam voleo. Sdruge strane - nek ljudi snimaju ploce koliko hoce!!! S' trece strane, Arthure - ja nemam sazaljenja za nove bendove. Svi samo kukaju! mi smo ranih 80-ih, SAMI ZARADILI PARE kojima smo finansirali opremu i snimanje albuma (vise albuma..) Kad smo zavrsili Master Scratch Band, otisli u Jugoton, pustili Skarici GOTOV album i on odma' reko - uzimam, koliko para? i tako za svaki projekat - sve smo sami finansirali, jurili novinare, jurili TV, tezgice, itd. I danas bendovi rade sve isto (bar ovde) - BEZ sponzora! Opet, KOD NAS SVI MISLE DA SVIMA TREBA DATI SANSU, SVIMA IZDATI PLOCU, POTROSITI PARE NA SVE, SVIMA DATI MARKETING, pa ako radi super! Ako ne, nema veze, nisu njihove pare bile!! E malo mac!! Neka se mladi bendovi malo pomuche, neka rade u studentskoj zadruzi za kintu, neka sviraju za dzabe, samo da bi ih ljudi culi (nece svako da plati ulaznice za macku u dzaku!!)...Spot se danas moze snimiti za nista! 80-ih nije moglo uopste!! ima i taj internet... Samo treba nauciti svirati, treba pisati dobre tekstove KOJI I PASUJU na melodiju pevanja i treba da imaju smisla, itd...ali to treba malo da se ovlada. Mislim ljudi, proslo je mnogo godina i SVE se promenilo...nema smisla nista uporedjivati vise!! @LACKY - za "operaciju STRUMF" - svaka cast!! smejao sam se pola sata ko lud!!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mala pomoc | equlibrium | Computer Hardware | 3 | 19-11-2008 08:49 PM |