|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() pa da , ja tako i radim kako bi minimizirao mogucnost da se tako nesto desi, i imam rig koji je 99.5% stabilan ![]() ![]() ![]() jako su pipavi jebiga, ali ova kombinacija kazem ti radi super. Prvo sam probao samo ups bez furmana i bilo je bolje, ali i dalje je bilo problema, ali ovaj sad setup razbija. plus nije lose imati neki tepih sendvic od azme ili sl da se spreci drmanje od subwoofera, jer kad se otpanje a ti si na toreti, sve se trese, nego napravis antishock tretman i da vidis kako se okrece brojcanik na njima bez prestanka ![]() no, uvek na lajvu, bekap bekap i bekap ![]() pozzz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
A poslije cijele kompjuteraške priče ne zaboravi jednu jaaako bitnu stvar!
Obavezno provjeri kako je džamperisan Direct Out na Wizardu! (Da ti se ne desi kao meni da snimim total crap!) Fabrički je podešen na Post Insert + Post EQ, tako da ćeš dobiti neupotrebljiv snimak, posebno ako live tonac bude morao ekstremno koristiti EQ (a obično je tako). Mali zaje& kod tih malih miksera je što moraju da se otvore i da se na svakom kanalu prebaci džamper na Post mod. Nije neki posao (završićeš za sat-dva) ali nemoj da dočekaš poslednji momenat! Poz!
![]() |
#3 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
evo da kazem .. 4 sata sam koristio lap top sa ff800 a od toga 120 minuta sam snimao 16 kanalno ..
i sve je radilo bez ikakvih problema .. Svaki dan cu ovako raditi kao proveru da vidim kako reaguje a kazem evo 4 sata odlicno radi .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
kao sto rekose ljudi, opet nije zgoreg da imas neko backup resenje, naravno uz korekciju napona.
izvinite sto ponavljam vec receno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Radi bez greske kod tebe u studiju gde vlada smirena i opustena atmosfera. Na terenu je druga prica. Ja bih licno uposlio i jedan Alesis sa dobrim UPS-om, za svaki slucaj. Obavezno proveriti setovanje Direct Output-a na mikseru. Pozz i srercno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
imao sam snimanje i samo da javim .. da je sve proslo bez ikakvih problema .. ff800 + octamic II u kombinaciji sa lap topom sa ricoh FW chipom je radilo citavih 7-8 sati .. od toga 3 sata snimljenog 16 kanalog materija.. bez i jednog jedinog resetovanja racunara zbog nekog problema .. jednostavno .. sve je radilo savrseno
jos jednom hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
live snimanje u fl | dmhmaestro | Tutorijali | 4 | 30-08-2009 10:45 AM |
snimanje | domingo | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 1 | 05-04-2009 11:31 AM |
Snimanje fagota...? | OFF | Audio Produkcija - Tehnike | 11 | 29-03-2008 04:55 AM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |