|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
advokat bi trebalo da zna vise opcija, tj sta sve treba da cini takva vrsta ugovora...jednostavno zna sta je standard.
otkud ja znam da li je normalna pojava da ja kao artist npr u potpunosti odgovaram za svoju opremu. tu moze da se desi milijardu scenarija i ako se neki od njih desi a nisam kriv za tako nesto oni samo mogu da mi mahnu ugovorom a ja da kukam... nasao sam da recimo oni traze procenat od honorara koji je veci od prosecnog... to su 2 primera,mislim da ih ima jos nekoliko gde bi mozda mogao da se napravi kompromis |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Procenat prilikom sklapanja ugovora i zakonska strana? | Shto | Pravna Pitanja | 9 | 11-05-2010 01:21 AM |
Druga strana ugovora...? | OFF | Pravna Pitanja | 10 | 12-02-2010 06:31 PM |
94 razlicitih tipova ugovora | Pendula | Pravna Pitanja | 4 | 21-04-2009 11:59 PM |
Obracun poreza i doprinosa po osnovu ugovora o autorskom delu? | boom.trass | Pravna Pitanja | 13 | 29-02-2008 03:11 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |