|
|||||||
| Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#28 |
|
Mason
|
Ne razumem... stvarno ne razumem. Ja sam čuo mixeve iz akustički ne obradjenih studija, koje su ljudi dobro odradili i zvuče dobro, a čuo sam i kršine od mixeve iz skupih studija, sa gomlom para u akustici.
Ne omalovažavam i ne dovodim u pitanje potrebu uredjenja akustike. Naravno da treba i naravno da je poželjno. Nisam lud... ali to što sam lep, ne znači da sam glup ![]() Procena akustike na osnovu slušanja nečijeg mixa... ne mogu da verujem da tako nešto ikome ozbiljnom može da padne na pamet... Šta? Ovaj nije umeo da podesi eq i kompresor, pa mu je kriva akustika? Ili neko vešt i zna šta radi, pa je dobra akustika zato što je mix, ili mastering dobar???
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|