|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
kada odpanjim do kraja output monitori rade tise ( na jedno 30% snage) nego kad ih spojim na mixer npr., nisam stavio balansirani kabl nego neki low noise chinch/banana koji sam kupio u artistu...kako do veceg levela? il da skrshim karticu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pa stavi na kartici da je izlaz na +4 ... koliko balansirani kabl i ocekuje ....
.... pre nego sto skrsis karticu .... ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
okreni mix potenciometar skroz desno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
sta da stavim na +4 ne kontam? nemam balansirani kabl...mix potenciometar ne pomaze mnogo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
aj' polako , prvo .... koju kartu imas , kojim kablom izlazis iz nje , da li imas aktivne monitore ( i koje ) ili pasivne , ako su pasivni , koje pojacalo koristis za njih .....
Eto za pocetak ...... Ovako kao da pitas , da li da jedem " ovo " ??? a niti znamo ni sta ni kad ni gde ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
sinoc sam kod druga podesavao taj fasttrack pro...on jednostavno nema podesavnje za +4 u kontrol panelu...jedino sto moze da se podesi je 16/24 bita i veca/manja latencija..
pardon...podesavao sam fastrack ...znaci nije ta pro verzija,ali je vrlo moguce da je slican problem Last edited by bezsmisla; 21-11-2008 at 01:49 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Mene isto interesuje da li sme da se prikljuci balansirani izlaz iz karte na nebalansirane ulaze na zvucnicima?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ono sto ja znam je da moze,ali ce ti veza u tom slucaju onda ostati nebalansirana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|