Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-11-2008, 07:33 PM   #1
dlukace
Member

Default Samsung T220 i zvučna?

ćao svima! evo prije par dana sam naručio rudaw one s 4 gb rama-a te me zanima da li se isplati kupiti samsungov t220 lcd(2000kn).ako za te novce znate bolji 22" monitor napi?ite mi.Uz ovo zainteresiran sam za emu 1212m zbog odličnih konvertera.Koristim cubase i ne usnimavam vi?e od 2 kanala...mogu preporuke za zvučnu(rme,...)
dlukace is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2008, 07:46 PM   #2
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Samsung T220 i zvučna?

Quote:
Originally Posted by dlukace View Post
ćao svima! evo prije par dana sam naručio rudaw one s 4 gb rama-a te me zanima da li se isplati kupiti samsungov t220 lcd(2000kn).ako za te novce znate bolji 22" monitor napi?ite mi.Uz ovo zainteresiran sam za emu 1212m zbog odličnih konvertera.Koristim cubase i ne usnimavam vi?e od 2 kanala...mogu preporuke za zvučnu(rme,...)
odlican izbor za rudaw .. a za kartu do koliko para? 2 kanala .. za te pare .. je najbolje upravo emu 1212m
Old 16-11-2008, 07:56 PM   #3
dlukace
Member

hvala! emu mi je upao u oči.Koliko sam shvatio mo?e se za njega dokupiti i dock kao 1820m? samo driveri su ponekad problem,navodno?
dlukace is offline   Reply With Quote
Old 16-11-2008, 08:07 PM   #4
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Quote:
Originally Posted by dlukace View Post
hvala! emu mi je upao u oči.Koliko sam shvatio mo?e se za njega dokupiti i dock kao 1820m? samo driveri su ponekad problem,navodno?
emu 1820m se vise ne proizvodi .. sada kao opciju imas samo 1616m .. mada ti ne preporucujem u tom pravcu da razmisljas .. jer to onda vise kosta .. kada se odvojeno kupuje ..

Ako vec hoces kartu sa vise kanala i to emu .. onda bolje odmah da kupis emu1616m ..

Drajveri za emu su sada dobri .. ranije je bilo tu i tamo nekih problema koji su se resili novim upgrade-om .. uglavnom,nista losiji drajveri od konkurenata
Old 18-11-2008, 07:52 PM   #5
didovzub
Member

didovzub's Avatar

ako ti zatreba vi?e kanala kupi? konverter te preko adat-a ima? dodatnih 8 kanala...
didovzub is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules