|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Slobo,ja razumem da Vi favorizujete rolanda kao firmu,ali nema potrebe za tolikom nervozom ... Svako svira sta voli.A multisempling je meni jako potreban,a i mnogim ozbiljnim sviracima...Roland je odlican,i ja nemam nista protiv njega,ali nazalost,uvek ce mu biti san da poraste u Yamahu
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Nikada ni na jednoj klavijaturi namenjenoj za "zivo" nece dodatni sampler biti tako dobar, pregledan, i funkcionalan, kao kada se ima "dedicated" sempler, kao sto je recimo AKAI Z8, ili neki EMU novije generacije (relativno) ili neki pouzdani laptop sa software semplerom, na mom Fantomu X7 postoji sampler, koji podrzava multisampling, koji NIKADA nisam iskoristio, mada sam procitao u uputstvu kako se sa njima radi, cak sam i prosirio memoriju na 256 mega, imam i PCMCI adapter sa CF karticom od 1 gig, i spreman sam da ti to sve "ustupim" kada mi stigne Fantom G za smesnu cenu (40% nize od nabavne)
pa eto, iako je ovo malo OT, a sto se Motifa tice, kada mu gudaci budu zvucali malo lepse od "dallape" harmonike, kupujem ga, mada cenim svirljivost klavira i El. klavira. Ako si zainteresovan, salji PM da se dogovorimo. Poz. Sloba
![]() |
#13 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pozdrav,
Svog Fantoma sam prodao,pa ne verujem da bi me zanimao x7.Ali hvala na ponudi. Jako mi je zao sto profesionalac kao sto ste Vi tako jeftino reaguje.Zbog ovakvog tona mi je neugodno da dalje uopste pricam na ovu temu,pa cu ovde zavrsiti. A ovo za cenu ne razumem,to bi valjda trebalo da mi kaze da ja to isto ne mogu da izvedem?A mozda mogu? Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Darkstar, nisam nista lose mislio, samo sam hteo da drugim recima kazem kako (mene licno) ne zanima multisampling na klavijaturi kao sto je Fantom, tako da (opet meni licno) ne smeta sto je Fantom G bar za sada, do izlaska novog softcera bez mogucnosti za multisampling, tako da ponavljam, cenim i postujem tvoj stav, i ovo za prodaju sam onako, usput napisao, jer cu ZAISTA morati da se lisim mog voljenog X7, da bih ga zamenio za G7 uz ako moze umerenu doplatu. Samo toliko, ne znam kakav sam to los "ton" imao, veruj mi bez ikakve lose namere.
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Ljudi, znam da upadam ovu ozbiljnu pricu kao vanzemaljac ali vredi li Roland XP-60 sa koferom 500 eura? Zaista mi je hitno da saznam pa vas molim da reagujete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Postovi su jako stari ali koliko da se zna fantom g do sada ima dva apdejta !
1.10 dodato multisampling i josh shto shta. 1.20 Support for 1GB RAM memory smf export i josh mnogo toga.Posle w30-tice i mnogo korgova zadnji je extreme. Taman da kupim M3 probao sam fantom g , Definitivno sam se vratio na Roland. Roland se konachno vratio u igri zvana Workstation ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |