|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ja mislio da ce ih i rasparcati kao sto je bilo u dvojci...ono sve u komadu, pa engine...to zajebava..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
banned
|
![]()
Ma jok, imate slabe graficke, za ovo je potreban najmanje pixel shader v.3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Jeste da srche dosta, ali radi odlicno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Kompresori su babaroga a i brickwall lim je fantastican.
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 14-11-2008 at 08:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Ma ovaj jede malu djecu.
I? od mene! Prokletinjo, CPU-?deru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam 3-ojku na kratko. Obzirom da sam davno koristio onaj star utisak mi je da je karakter i ovog novog slican. E sada treba se malo ozbiljnije poigrati da vidimo dali je zbog povecane rezolicije bolji, koliko obecava.
PS: Evo poigrah se jos malo. Neradi ovo tako lose, malo je onaj fazno linearni EQ sumnjiv (uostalom kao i na staroj verziji). Last edited by LACKY; 16-11-2008 at 01:03 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Meni je to ljudi, u poslednje vreme, bar sto se ovih poznatijih firmi tice (waves, sonalksis, ik, urs...) sve isto. Niko tu nesto revolucionarno nije izbacio vec godinama, sve je to tu negde. Evo probao sam i t-racks 3 ..... dobar je, super.... ko i sve ostalo iz ove bratije gore pobrojane
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
IK multimedia T-RackS moduli - sada pojedinačno | dejankuki | Audio Software | 0 | 28-04-2009 11:07 AM |
Messe '09: Announcing ?T-RackS? 3 Singles? | Mika Technika | Audio Software | 5 | 16-04-2009 09:58 PM |