|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Kaci demose da cujemo pilu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
svaka chast!
u sv sl, ako ti ne uspe sa muzikom, baci se na fotografiju... poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Svaka cast!!!
![]() Mada vidim ja tamo u pozadini i jednu drugu "svemirsku" zverku A.....
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Cestitam!
Neki vele da OS zvuci bolje starinski od Voyagera. Mozda umisljaju, ne znam.. Neki dan sam opet svirao Voyager i, nakon dosta vremena, dopao mi se sint, ponovno. U glavi sam ga uspoređivao s mojim ATC-X-om; zvuci kruce i konkretnije, zbog brzih envelopa i "tvrđeg" oscilatora. Filter je isto slicniji originalu nego na ATC-X-u. Plus, kombinacija HP i LP odjednom je uvijek bila uzitak. Međutim, kad bi morao birati, izabrao bi Studio Electronics, cisto zbog karaktera zvuka kojemu tezim i raznolikosti. To sto OS nema MIDI, ne smatram losom stvari (niti dobrom). Sjetim se kad sam MS20 tjerao Hz/V sa Pulse+. Koji uzitak, to je bila preciznost! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Oba dva zvuče fenomenalno.....meni se samo vi?e svidja OS....nekako mi ne pa?e LCD i touch pad i light show koji ima obični Voyager... Quote:
Sa Kentonom je absolutno "tight" u timingu kad ga furam sa midijem.... Nadam se da ču danas stiči snimit nekakav demo....totalna mi je gu?va u studiju.....sigurno za vikend.... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
mod?rateur analogue
|
![]()
cestitam Gregor.... drago mi je da si zadovoljan.. a i sad ce tata to brzo da proba kad cemo opet snimati.. vrtio sam prije nekog vremena Roginin Voyager (imam demo), bas me zanima imali razlike u karakteru tonskog zvuka sounda
![]() ![]() ![]() a par dana ranije, u istom tom studiju, Kit KARson i Tex Viler.. sreto?e se da snime JP-4 kroz distroziju i popiju koju na koncertu Jeana Michela na ?aru: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]()
hehe.....vidi nas veseljake....super je ispao taj JP 4.....na kraju sam stavio dve različite snimke hard left-right......total kul stereo....poslat ču ti demo sa novim vokalima za nekoliko dana...
Idem sad spojit mobius , da mogu snimit neku sekvencu sa Minimoogom popodne.... ![]()
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
veselje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
|
![]()
evo jednog veoma brzo napravljenog demota.....samo sam vrteo knobove i experimentirao.....nije ba? ne?to ali mo?ete dobit neku osnovnu ideju....
Kad stignem napravit ču neki bolji.....sada imam previ?e posla Pozdrav , Gregor signal flow: minimoog u radial JDI i onda u neve 1073 DPA i onda u Apogee AD16x....Sekvencer Future retro Mobius...... https://rcpt.yousendit.com/625753102...5126a633c8c58b
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Oberheim OB-X !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 15-11-2008 02:42 AM |
Stigo' stojadin ! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 33 | 27-02-2008 09:11 PM |
Stigo CS-15 !!!! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 190 | 22-08-2007 07:34 AM |
Moog Minimoog VS Arturia Minimoog & Minimosta | Gianfranco | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 25 | 29-09-2006 12:48 PM |
stigo mi luna2 | saki | DSP forum | 20 | 02-11-2005 10:33 PM |