|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
eo.. ovako.. sad poslushao.. onaj narodnjachki rif mi je poznat.. al nije ni bitno..
pevanje ok.. mada iskreno.. nishta od ovoga mi nije po ukusu.. oggy, prodao si se.. ![]() kad sam chuo onu "modulaciju" (kako bi to narodnjaci nazvali) na kraju pocheo sam da se smejem.. ajde folkic.. ajde sve.. al to na kraju.. nije vam to trebalo.. imho, naravno.. elem sad bacam na fon pa cu i da prokomentarishem spot.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mene malo taj narodnjacki riff podseca na devedesete i procvat turbo folka... Nevezano za to, jer to je cisto subjektivan dozivljaj, objektivno mislim da pesma moze na nasim prostorima da se posteno zavrti po lokalima i diskotekama.
Ako je zamisao i bila ta (folkerska tema), stvar je uradjena odlicno! I uopste mi nije za poredjenje sa nekim svetskim RnB...mozda ima nekih spojnica ali se "cuje" da Oggy nije zeleo (kako i sam kaze), da juri za tim... Neko je prokomentarisao spot... Slazem se da je lose uradjen ali se ne mogu sloziti sa tim da u Srbiji nema ljudi koji bi umeli da urade kreativan spot ili spot sa nekom pricom... Ipak, da bi neko uradio nesto dobro, treba para...jer taj ko bi to umeo da uradi, nema vremena da to radi za dz a taj ko ima vremena, ima ga jer nije "u poslu" te nema ni dovoljno iskustva... Dobra ideja je samo pocetak...a gde su ostali ljudi, njihovo vreme, njihova kreativnost i naravno dobra oprema za realizaciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
eto,vec si nesto naucio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Ivan Lekic
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ne, nego se kaze Harmonikaski obrtaj.
Ma kakav RnB, kakav turbo folk, ovo je cist Hevy Metal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Ne, sledeci spot je "heavy", ovaj je tek priprema...
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
koji si synth koristio za bass?
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
90% pesme je Hypersonik, pa tako i bass. Pesmu smo poceli da "skiciramo" u njemu jer je "all in one", pa ne treba puno da se smaram dok radim, vec mi je sve pod rukom. Igrom slucaja se desilo da sam nasao bas sve kako mi odgovara. Kasnije sam pokusao da boje zamenim "skupljim", ali sam se na kraju opet vratio odakle sam poceo
![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Heh, kad god neko okaci pesmu na forum ne znam da li da delim utiske o samom delu ili o radu i produkciji...
Prvo, mnogo mi se dopada kako devojka peva. Ekstra prijatna boja glasa samo mislim da joj ovaj stil ne stoji... S' tehnicke strane, koliko mogu da cujem produkciski je uklopljen ekstra! Sam mix zvuci bas cisto i fino, kao i uvek ![]() Matrica i aranzman mi se starno ne dopadaju... ni odabir boja (mozda onaj morph synth) ni odabir ritma... Dinamicki mi je totalno ravno. Al' najvise me je smorilo kad sam cuo da vuce na narodnjacki fazon. Stvarno nemam zelju da vredjam, postoje razni stilovi (a i slusao sam sve sto si ranije kacio ovde) i ukusi. Meni se jednostavno delo nije svidelo. Poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesad Selman - S tobom bez tebe | Amil | Promocija radova | 3 | 09-07-2009 07:16 AM |
Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je | Oggy | Promocija radova | 45 | 27-02-2008 03:35 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
Kotizacija za radijski festival = 1000 eur | Gianfranco | Razno | 22 | 11-10-2005 12:07 AM |