| 
 | |||||||
| Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  28-10-2008, 01:52 AM | #11 | 
| Member Join Date: Mar 2005 Location: novi sad 
				 |  Re: preporucite malo "sadrzajniji" minimal 

ajde sta se pravite loodi...?i zna se da je covek mislio na...emocionalno inteligentije i sadrzajnije trekove... moj savet je da pratis cocoon label..ili playhouse npr... a od izvodjca toplo preporucujem gui boratto-a, ili starije radove loco dice-a... 
				__________________ http://www.myspace.com/controlsurfacens | 
|   |   | 
|  28-10-2008, 02:52 AM | #12 | 
| Member Join Date: Sep 2008 Location: Novi Sad 

"malo sadrzajniji" minimal se moze dobiti mixanjem "nesadrzajnijeg" minimala...... (naravno sa smislom, itd...) neki od aktuelnih izvodjaca/producenata: pig n dan, dandy & ugo, adrea roma, oliver kloetzki, adam proll, boris brejcha...... uglavnom zavisi od izdanja do izdanja koliko im je "sadrzajna" muzika, a zavisi i kakav to sadrzajniji minimal trazish? mozda neki progresiv aranzman sa semplovima minimala...   ja znam da nakon vishesatnog slushanja Murcof-a svaki noviji singl je "veoma sdrzajan"       ...uglavnom, shto vishe muzike odslushash, postojace vishe toga shto ce ti se svideti, samo polako, daj minimalu malo vremena da ti udje pod kosti... mada, licno i ja imam problema s' tim, ali znam da je prave numere tesko naci, a vremenom to postaje lakshe, veruj mi   pozZ | 
|   |   | 
|  28-10-2008, 07:16 PM | #13 | 
| Junior Member Join Date: Oct 2008 

Minimal klasifikacije su mi uvijek bile zbunjujuće. Koliko stvar mora biti 'minimalna' da bude minimal...  Kada to prestaje biti...? Sve mi to jako neodređeno zvuči, a pratiti dogovorne standarde scene i klasifikacije postaje sve teže  , a i čemo sve to... Mrzim -izme i etiketiranja! Najglupla etiketa mi je IDM  Novinari i fanovi nemaju drugog posla nego izmišljati ovakve gluposti... | 
|   |   | 
|  28-10-2008, 07:43 PM | #14 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

minimal su izmislili oni DJ koji ama bas nemogu da ubodu i sloze vise od jedne note!   | 
|   |   | 
|  28-10-2008, 08:23 PM | #15 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: preporucite malo "sadrzajniji" minimal | 
|   |   | 
|  29-10-2008, 01:23 PM | #16 | 
| Member Join Date: Apr 2005 Location: beograd 
				 |  Re: preporucite malo "sadrzajniji" minimal | 
|   |   | 
|  07-11-2008, 10:22 PM | #17 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2005 Location: Tuzla 

Ne postoje podžanrovi minimala. Minimal je zapravo podžanr techna. Ili: Minimal je zapravo "razguljeni" techno. Sav techno je minimalizam,ali u minimalu je "najtehniskiji". Za pokretača ovog topica:ostavi se techna i poslušaj šta od kvalitetne elektronske plesne muzike:hardtrance,psytrance...ali onaj pravi psytrance,ne onaj psytrance - ne znam kako se tačno zove podstil - koji je zapravo techno produciran psytrance perkusijama i synth patchevima. Last edited by R A V E N; 07-11-2008 at 10:29 PM. | 
|   |   | 
|  10-11-2008, 01:14 AM | #18 | |
| Junior Member Join Date: Feb 2007 
				 |  Re: preporucite malo "sadrzajniji" minimal Quote: 
 http://www.box.net/shared/vh7c800xgl#wombat_clip | |
|   |   | 
|  10-11-2008, 01:38 AM | #19 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 

Dron??? Ima li i takvog pravca        Poslusaj bilo sta od Cevin Key-a i sve ce ti biti jasno... Plateau je samo delic njegove maga produktivnosti (80-ih i 90-ih je pravio i po 3 albuma), a stoji iza: Skiny Puppy, Download, Plateau, Doubting Thomas, Tear Garten, Cevin Key... | 
|   |   | 
|  10-11-2008, 02:36 AM | #20 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2005 Location: Tuzla 

Drone zapravo pripada ambijentalnoj porodici žanrova,nema techno dronea.
		 | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| PRESONUS Firepod - 96KHZ "malo sutra" | silicon science | Recenzije | 148 | 17-12-2010 03:02 AM | 
| Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 12-09-2009 12:31 AM | 
| Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 10:36 PM | 
| mozda ovi znaju "malo bolje"... | Moritz | Audio Software | 18 | 19-07-2005 02:37 PM |