|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]()
ne veruj zheni koja lazhe!
|
![]() |
![]() |
#22 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kao i sto imamo VIP clanove, kojima je omoguceno da prate rad moderatorske sekcije, ucestvuju u dogovorima i odlukama... oni mu dodju otprilike kao "vece staraca" ![]() Ljudi... to su normalne stvari... nista ne funkcionise samo od sebe, pa ni jedan forum... kad e bi bilo toga, ne bi ni bilo foruma, a kada bi se u ovom trenutku sve to ukinulo, preraslo bi u dzunglu prepunu spama, nacionalizma, vredjanja i ko zna cega sve... postoje te "internet divljine", pa pogledajte na sta lice.
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
admiral flote sam ja ,ne znam za josh nekog u ovoj galaksiji
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() To kao u onom vicu o psihijatru koji obilazi pacijente i sve pusta kuci iz ludare, a jednog ostavlja. Kad ga pitaju zasto, ovaj kaze: -Neizlechiv slucaj. Umislio da je Napoleon Bonaparta, a svi dobro znamo da sam to ja ![]() ![]() ![]()
#26 | |
Banned
|
![]() Quote:
http://www.dubstepforum.com/viewtopic.php?t=61605 puna mi ona stvar sranja ,jel sve gotivne stvari su kao 666 ili ne znam ni ja ,svi su neki vrachevi naravno magijom ,zajebite me nozheva Last edited by cAAc; 22-10-2008 at 12:35 AM. |
|
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
![]()
ne radi ti link CaaC
|
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
nemo' spamujes
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Kad sam rekao ne lozite se, nisam mislio na vas sto ste delili te titule, vec na ove kojima te titule smetaju. Procitaj ceo post kao celinu a ne samo prvu recenicu i bice ti jasno. To sto sam se ja odrekao titule, ne znaci da ne postujem ostale sa tom titulom, meni je bio samo smor sto je titula preduga i lepse mi je da pise pro member, a i to je jos jedna od Anitinih ideja koju da je neko drugi predlozio bio bi ismejan, ali posto je to bila ona, onda je predlog bez pogovora jednoglasno prihvacen, a ja sam u znak protesta odbio da nosim tu glupost ispod imena ![]() E sad, kome je sve ovo bitno, ko ce ga znati ![]() Hteo sam reci da je ad fines verovatno ok covek i bez te titule, a cela gungula je nastala oko toga sto je diviner pomenuo da je ovaj clan te elitne grupacije, a ne zato sto su ga stariji clanovi stitili. Opet, kod nas u Srbiji ljudi bas i ne vole titule jer znamo i sami kako mnogi dolaze do njih, pa se onda to preslikava i na forum ... Pocinjem da razmisljam kada je moj poslednji post na ovom forumu imao nekakve veze sa muzikom ili produkcijom ![]()
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 22-10-2008 at 01:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog za spam itd | HeatMan | Predlozi i sugestije | 42 | 26-08-2008 01:51 PM |
Spam u PP. | ton_majstor | Predlozi i sugestije | 27 | 08-06-2008 11:32 PM |