|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
Moderator
|
![]()
aaaaaaaaaa dajte mp3 gorim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]()
Extra...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Pro Member
|
![]()
Ma dajte! Ja ipak mislim da je neko od veselih moderatora dosao na ideju da malo unese ljepote u konvencionalna politicka nadmudrivanja!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pro Member
|
![]()
ah sunce ti zareno! kakvu sam katarzu dozivio i prozivio!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
banned
|
![]()
ajd prepakovacu ja kad dodjem kuci, da uzivaju sire narodne mase...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
moderator
|
![]()
@alfom
Jednom je dexyco to uradio iz zezanja (doduse pod svojim nickom,kad nisam znala nikog na forumu),i ja se primila i komunicirala s covekom misleci da je totalni retard, i jedva me je posle ubedio da zapravo uopste nije bio ozbiljan hahahhah. Mada ono...ne vidim zasto bi se neko potrudio da otvara novi profil,pise ovolike postove,kaci pesme od po 25 mb na net a pritom samo da se sprda...u sv sl,estbam je legenda!svaka mu cast sto je izazvao ovakvu konfuziju ,paznju,radoznalost i ovakvo iscekivanje njegovih radova!CAR!
![]() |
#97 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Superoperater
|
![]()
Kako god, bio covek neki inkognito moderator ili ne - lako je smiksati par kanala koji nemaju nista zajednicko... mada zvuci malo extraterrestial
![]()
![]() |
#99 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24695 Kao da ću dobiti pare od Lloyda. ![]() Da se Maiv nije zakotrljao ... IH! p.s. Momčina u dva i po dana privukao cca. 1.700 čitalaca! Bravvvviiisssiiimmmooooooooooo! Last edited by alfom; 14-10-2008 at 03:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
moderator
|
![]()
extraterrestrial -hahahahahahha ovaj thread je los po zdravlje definitivno.ovim sam dokrajcena,neko rece pregoreo mu osigurac za smeh ,moj osigurac za smeh je kremiran.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |