|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Iz mog iskustva sa Solo 610 i K2 mogu da ti prenesem da i jedno i drugo imaju izrazenu visinu i ume pomalo da nanosi dusevni bol njihovo uparivanje, dok su u globalu i jedno i drugo dobra kupovina za taj novac...
Sa Rode mikrofonima bih ipak trazio nesto maaalo drugacije, "toplije" od 610... Ovo je po meni jedina negativna strana i cvrsto je vezana za moje licno poimanje zvuka i univerzuma uopste, sto ne mora da se direktno preslika na tebe, savet je da probas i sam odlucis... Last edited by kravadinka; 10-10-2008 at 06:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
A koji je preamp po tebi topao a vredan pomena?
Nisam nikada koristio Solo-610, ali sam imao misljenje da daje topao zvuk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pobogu covece o cemu ti pricas ... ? Kakvu visinu ??? K2 je mikrofon koji nema izrazene visoke ( mozda si mislio na nt2a koji ih ima ) a solo 610 sigurno nije clean .... i ako trazis " toplije " ne znam u kom smeru bi isao ? Na cemu slusas ???? Kakva ti je soba ???? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
8ch preamp? | Arthur | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 11-12-2008 10:44 PM |
preamp: FMR Vs ART | eka-nika | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 30-08-2008 08:09 PM |
Preamp? | Rhino | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 14 | 11-11-2006 10:52 PM |
gitaru u preamp ili pedale u preamp? | Sleepgolfer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 31-05-2005 02:03 PM |