|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Pa moguce, zavisi na cemu si bio kad si slusao. ![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imam pitanjce... kad sad uzmem jedan QUAD i prebacim plugove, to znaci da ne moze da se koriste na starima vise ako se prebace u drugu masinu sa starim autorizacijama, ili da mogu a ja ne bih trebao da ih koristim? Ili mogu? Kako to funkcionise, zar ne smem da prvo prebacim sve na novu masinu pa onda promenim autorizaciju, a stari bi radili i dalje na staroj? Ako to moze, kako UAudio gleda na to?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
nego da vas ja pitam.. jel to radi sa pro tools i koliko je blizu zvuka pravih sprava? konkretno mislim recimo za neve eq i tako te zaj'bancije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
(UAD-2) LiveTrack processing is not enabled properly in Nuendo/Cubase v2 and v3. After enabling and disabling LiveTrack for a UAD-2 plug-in, you must toggle the Nuendo/Cubase plug-in disable ("Power") button for processing to work again. This is not an issue in Nuendo/Cubase v4. (UAD-2 RTAS) Pro Tools LE and HD are not officially supported with the UAD-2 in v5.0.0 due to crash and/or performance issues. If you elect to use the UAD-2 under Pro Tools, select a Hardware Buffer Size setting of no less than 1024 and use as few RTAS Processors as possible (set in Playback Engine settings in Pro Tools). (UAD-2) UAD DelayComp and UAD TrackAdv plug-ins are not yet available for the UAD-2. These will be included in a future release. a za ovo drugo pitanje konsultuj sretne vlasnike! poz Last edited by milanCHE; 11-10-2008 at 09:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
I posle ne valja Nuendo/Sx...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
ako sam dobro razumeo na uad sajtu postoji informacija o besplatnom prebacivanju svih postojecih pluginsa sa stare uad karte na novu ali samo do kraja godine.nadam se da sam pogresno skontao ovaj njihov kara-te zahvat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ivan Lekic
|
![]()
dobro si razumeo .. ako to ne uradis ti i ostali vlasnici uad1 do kraja godine .. posle toga placate 25 usd po pluginu do 10 plugina ili fixno 250 usd za sve pluginove bez obzira na broj
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |