|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
dobar je, al ne i odlichan... odlichan u odnosu na ostatak hip hop scene, ali dobar u poredjenju sa pravom stvari..
moje mishljenje, naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ne znam do koliko si nagruvao RMS, ali ako hoces da ti dobro svira u klubu treba da budes konzervativniji u snazi opsteg nivoa...Oggy je tu u pravu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Heatman .... ako ti je na Srkijevim matricama malo kicka i basa ( a secas se da i ti cesto stavljas tisi kick i bas ) ja ti jednostavno predlazem da cujes na nekom trecem slusanju ( mozes i kod mene da doneses i jedno i drugo ) pa da dobijes realno misljenje ....
Nesto tu nije u redu sa necijim slusanjem ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
@everlast: tu si mozda upravu.. obichno sam radio master za ove nashe skc/akademija uslove.. a iskreno ni on sam ne zna shta ce ga dochekati u tom klubu..
@max: ma to je bio izuzetak, za tu matricu.. od kad sam spoznao chari transient shapera, nemam tih problema, jerbo sam to ranije reshavao eq-om.. aj ako bude bilo vremena mozda svrnem, poshto on ide u petak.. a mogu chak i kad on ode.. chisto da vidim ko je upravu.. ![]() ne znam, rms sam nagruvao do -9, ali nisam nikakve probleme uochio, sve se chuje kako valja.. da ga hebem... ![]() najiskrenije, ni ne znam kako se shljaka master za dobro ozvuchenje.. jer svaki put, shta god da uradim, provalim da valja josh dodati bassa.. i onda sam za svaki nastup nabacivao basschinu, da bi se chulo.. al ovaj put stvarno nisam, mix je kao shto bi bio na albumu.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
Za jace ozvucenje tj. klub je bolje da se ostavi vise dinamike nego da ga spljostis limiterom..ostavi ga na oko -12 RMS..ako hoces
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ajde da mi neko pomogne oko "finesa" (beat) | clutter | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 0 | 16-09-2009 05:25 AM |