|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
u said it all
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A moje pitanje za NU Bozidar Adzija ste iskulirali! ![]() ![]() A kad smo vec kod pitanja, zanima me da li postoji jednoglasno misljenje oko toga koji studijo u Srbiji je najbolji (najbolja oprema/ozbiljna ekipa/ozbiljan rad)? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() (...) Na?alost, ne znam ni?ta o BA, a ?to se tiče konsenzusa o najboljem studiju - nemoj da ga očekuje?. Najbolji studio za rad je onaj u kome te ljudi prime kao čoveka i nastave da se pona?aju tako prema tebi dogod si i ti takav prema njima. Sve drugo je (po meni) nebitno. Studio je radni prostor u kome sticajem okolnosti ?ivi i neka (bolja ili lo?ija) oprema... Nemam konkretan odgovor po?to već godinama nemam potrebe da zalazim u studija. Pozdrav, Vasa
![]() |
#6 |
MAO
|
![]()
najbolji studio u zemlji je moj studio. Najbolja ekipa, ja , moja keruša i poneki zalutali šegrt. Odma posle toga idu Barba i Dejo, i to samo zato što su fini, duševni.
|
![]() |
![]() |
#7 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali ono šta sam zaista mislio je: ako bi trebalo da biram između dobre opreme kojom rukovode neprijatni ljudi i lošije opreme sa ljudima koji mi prijaju - pre bih izabrao ovo drugo. Uostalom, dok sam se bavio estradom tako sam se i ponašao. I naravno, potpuno sam propustio da kažem da ti "ljudi sa kojima ti je prijatno" treba nešto i da ZNAJU. No, smatrao sam da se to podrazumeva ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
... a treće je upisati ?kolu u kojoj će ti objasniti da i jaja i pesak imaju svoja mesta u kulinarstvu...
#10 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Onda bi od istih,kupio 5 stanova i opermio studio.Psihu bi ostavio po strani,s'tim da nisam bas uravnotezen poslednjih mesec dana...radio sam(DEMIRANE)a njih ima puna dva autobusa,plus treci za njihov lim,koji zivot znaci.Pa su tako trubili....da mi dobro nije bilo.Dexico pa kako da se bavis muzikom ako ne mozes da trpis neprijatne zvukove??? |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |