|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
kod sbb-a bitan je id modema (MAC , ne jabuka :] ) , ukoliko postoji sproveden kablovski net tj sbb onda nema problema da setkas modem gde god da je sbb mreza (teorijski , lesha ce me ispraviti nadam se)
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 15-09-2008 at 07:17 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Moze samo jedno pitanje, cisto za uporediti:
Kod nas u BIH , preko BH telecoma imamo ogranicenja downloada (ijako sam na najskupljem paketu 4098/256, 9 giga limit, 25 eura) redovno ga probijem, pro?li mjesec mi je račun bio 100 eura (dodatna 1 giga-5 eura) . Da li je u vas flat-rate ili isto imate ograničenja downloada |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
banned
|
![]()
Ovo o cemu se ovde pise je flat rate, mada ima i paketa sa ogranicenim downloadom i uploadom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
A kakav je SBB kabal, generalno?
![]() |
#25 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#26 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
jedino ako si na istoj adresi, nisam bas siguran da mozes da ga setas.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
MAO
|
![]()
nisam siguran koliko plaćaji ameri amerima, al znam da je skajp kredit jeftniji od toga da odavde zoveš amere, i to duplo (bar za CRO). I sve to za još dinar po minutu, preko 3g telefona
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Samo da dodam,koristim adsl 1024/128 sezampro i najnoviji info je da ako platim za dva meseca odjednom treci dobijam dzabe,
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
VIP Member
|
![]()
Lik iz SBB-a koji mi je pre tri meseca povezao modem tvrdio je da je signal u mom kraju jako slab, ali uprkos tome moja 256/128 veza je do j... Dodu?e, de?ava se da ceo SBB ponekad prsne (uključujući i TV) zbog radova ili grmljavine, ali to su do sada uvek re?avali za sat-dva.
DL mi se vazda vrti oko 30kB/s (koliko bi i trebalo). ?to se tiče UL, čisto radi testa sam postavio Shoutcast server na 112kbps, nije bilo problema, drugar koji je van "lokala" (Sezampro ADSL) primao strim bez zastajkivanja. Jbmlg, ?ljaka. Razni korisnici SBB-a u Beogradu su se ranije ?alili na servis, ali činjenica je da su sve bolji i bolji. Ne znam kako je u U?icu, ovo o čemu pričam je Zemun, a kao ?to rekoh tehničar koji mi je doneo modem mi je sam rekao da se ne nadam previ?e. Nisam se nadao, mo?da se zato i radujem ![]()
![]() |
#30 |
Mason
|
![]()
To vise ne bi smelo da bude ta brzina! Trebalo bi da su te nedavno automatski prebacili na 384/192 + 512/384 u lokalu.
Ako ne koristis lokal, mozes (za iste pare) da predjes na paket 1024/128, promenu paketa mozes sam da uradis ovde http://home.sbb.co.yu/index.php?action=servis za bukvalno jedan minut.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ADSL download i naplata | alfom | Pricaonica | 5 | 14-11-2008 04:26 PM |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |