|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
MAO
|
hmm, nešto slutim da znam koji su monitori u pitanju, 3way, soffit mount
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Hajde, jos misljenja o ovoj temi, da cujemo, pa nek nek neko da zakljucak?!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Hajde, jos misljenja o ovoj temi?
Pa nek neko da zakljucak! PARDON |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
zakljucak
rodajte svu svoju opremu, i otvorite pekarukad malo bolje razmislim, kad vec prodajete opremu, otvorite trgovinu opreme, pa postanite exkluzivni zastupnik za yx.. i tako to
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
ma biznis kao i svi ostali, osjecaj ostaviti za kasnije kad se probijes a do tad skije na noge, rucke u ruke, kacigu i naocle (drugim rijecima opremu) i SLALOM pa ko dodje do dole svaka mu cast!
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Moze se zaraditi sasvim dovoljno za pristojan zivot. Naravno, ako radis.
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Slazem se, samo treba definisati sta je to pristojan zivot.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
@spider: da imash para da kupish sve sprave koje ti padnu na pamet..
al da ne jedesh po 3-4 dana.. ![]() jbg, i ja imam para za pristojan zivot.. od kako sam napravio studio, i pokupovao opremu imam jedan obrok dnevno (sendvich), patike stare 4 godine i dukseve koje vucaram josh od srednje/osnovne.. kad mi je shlic pukao na pantalonama, samo shto se nisam ubio.. zato je bitno chim se neke pare ushtekaju da se kupuje nova oprema.. skoro sam uzeo bass gitaru sad hocu akustaru ozvuchenu.. uskoro cu da prodam vishak opreme da bih kupio ff800 il tc konnekt 48... al ono shto mi stvarno treba su patike.. i odvojio sam pare za njih, al nidje nema broj 50 1/2, tako da sam i te pare prebacio u kasicu prasicu (namenjenu za opremu).. ![]() "da se razumemo nemojte misliti da se jadam jer da zelim biti drugchiji ne bih bio vako jadan.." ![]() isto tako treba definisati i low budget opremu.. Last edited by HeatMan; 15-09-2008 at 05:07 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
|
Pa ja svoj zivot smatram "pristojnim".
Imam pristojan posao (ovaj o kome pricamo), pristojnu kucu, pristojan auto... Ne moram da brinem za racune, da li cu imati da "obrnem turu" u kafani, ne moram da uzimam novac na zajam. Ziv sam, zdrav, prav... Nisam bogat, ali to mi nikada i nije bila namera, a sve i da jeste, sa mojim navikama i stavom prema novcu je to nemoguce ostvariti... ![]() Ipak, zadovoljan sam i samo neka ne bude gore od ovoga
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Barem se nadam da su ti
Last edited by silicon science; 15-09-2008 at 05:04 PM. |
|
|