|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
znaci ovaj program mi radi na desktrop racunaru al na lap topu nece da radi...ista muzicka je koriscena na oba kompa kao i ista instalacija
![]() u cemu je fazon zna li neko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
ni meni ne radi sa mojom maudio410 karticom.... sve kao kul podeseno... ali.. jednostavno nece da prima signal....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
tako i meni na lap topu a na desktopu mi radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
koliko se ja sećam, pingvin hoće da meri samo input kanale, tako da je potrebno u mixeru od tih kartica podesiti da ono što slušate na monitore, se istovremeno vraća na input od kartica. Tad radi provereno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ali, program je, po meni, vrlo, vrlo skroman pa sam ga deinst. jer imam daleko bolje od njega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Napisah : "po meni".
Nekome mo?e biti dobar, ali ja radim drugačije, pa zato tako napisah. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam koji softver koristiš. Ako su NueSX (a to uglavnom mogu i drugi procesori) kontrolu zbivanja vršim od samog početka rada na projektu. Svaki trak kontrolišem odmah, već sredstvima koja postoje tamo u audio pop-up meniju. Na mix kanalu mi je uvijek (po navici) postavljen Waves PAZ analizer, pa kad god poželim 'priručnu', trenutnu kontrolu, to i uradim. Waves su inače solidni (ako ih koristiš),jer većina alata ima podatke o pik, RMS, ... , vrijednostima pa se može vršiti upoređenje : šta se zbiva nakon obrade plaginom i šta je bilo prije.
Konačne kontrole vršim alatima iz Magix-a ili ponekada Adobe Audition. Tako sam ja navikao, ali nije pravilo. Prije sam koristio metre u WaveLab, a nešto od toga imaš i u SF i na PM. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
Pomoč,PINGUIN AUDIO METER | BladeR | Audio Software | 20 | 17-03-2008 08:41 PM |
Pinguin audio meter , potreban savjet | mandrak | Audio Software | 6 | 30-04-2005 01:41 AM |