|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
bas zbog takvih firmi je dio hi-enda krenuo u 500 format, koji je kao cijenovno prihvatljiviji, pristupacniji.. nakraju krajeva, zbog razvitka PC-a i miksanja ITB, cijene velikih (rabljenih)pultova su drasticno pale a ikad smo kod beringera, cini mi se da jako puno ljudi, pljuje po toj firmi , naznajuci bas i zasto.. vjerujem da dobar dio tih razloga lezi u americkoj, sustavnoj anti-propagandi (svako malo ih tuze zbog ovog,onog, pa ameri dobiju neku otstetu..pa ovi opet po svom..) da ne ispadne kako branim behringer proizvode,samo kazem da sve treba uzeti u obzir i jos jedna stvar, osobno sam prisustvovao na nakoliko rec.sessiona po studijima hrvatskih pro-glazbenika, i koriste tek tako behr. mikrofon B2 pro, kazu mi da netrebaju impresionirati nikog, snimak zadovoljava, narucioc ionako ne prepoznaje razliku njega i u87 ![]() jedino mixanje obave u nekom boljem okruzenju i to je to |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|