|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
artist, ali pod drugim imenom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Super, tnks na info.
Inace sam iz Zagreba i cekiro sam ga upravo u Audio-Pro, 1500kn dodje. To mi je fakat vrh vrhova sta sam mislio dat i brijem ga i uzet ak ga preporucujete. U koje svrhe mi treba, pa u principu za radne stvari koje imam namjeru snimat doma pa ih prezentirat nekome u buducnosti, bilo na telku il radio, ak uspijem nes progurat zakon. Hm, sto se tice predpojacala za mic ((( Zvucna mi je M-Audio410, 400eura, ima 2 analogna ulaza sa mikrofonskim pretpojačalima..dal ce to bit u redu kolko tolko? Nadam se da hoce. Ak ne onda si pucam lagano..)) Ful ogranicen s lovom i ne mislim radit studio doma.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
?to se tiče ATM33a, ja za te novce ne mogu da se setim ničeg boljeg i prilagodljivijeg. Naravno, u miksu će? morati da uključi? EQ, i preporučujem ti da skida? ono ?ta ti smeta umesto da dodaje? ono ?ta "nedostaje". Uostalom, to va?i za sve niskobud?etne mikrofone i EQ-e ![]() Pozdrav, i naravno da ne treba praviti studio u kući: to zapravo znači da ?ivi? u studiju ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Oukej, tnks jos jedanput...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Moderator
|
![]()
Za el.gitare, provereno:Shure SM/Beta 57 i Sennheiser MD421/441. Sa e609 imam samo live iskustvo (2 x e609 na Fender Hot Rod) i tu je radio sasvim ok. O ribonima tipa Coles 4038 mozda ipak bolje da ne pricamo, nisam radio sa njima, ali spisak legendarnih snimaka el.gitare sa njim je poduuugacak...
Za ac.gitare resenja tipa Audio Technica AT40xx, Bayer Dynamic MC834 AKG C451 su takodje proverena, ali moji univerzalni favoriti (pa i za ac.gitare) su ![]() ![]()
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Uzgred, Igor iz Artista je uvek imao dobre ponude za AKG, pre cetiri-pet godina kada se radilo opremanje jednog studija, u cemu sam i sam ucestvovao C414 je isao ispod 500e (sve legalno). P.S. Pivo moze uvek, povod je nevazan ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetnicko pitanje: snimanje i mikrofoni | octoechos | Audio Produkcija - Tehnike | 10 | 24-03-2008 05:35 PM |
PC snimanje gitare | zadresar | Gitarska Produkcija | 2 | 26-02-2008 06:48 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |
snimanje zvuka, mikrofoni ,odlicno | mitre | Tutorijali | 0 | 01-02-2005 11:31 PM |
Mikrofoni::: napredna tehnika snimanja gitare | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 23-06-2003 10:44 PM |