|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
Sada sam jos vise ubedjen da jesam...
![]() Da si pazljivije citao, shvatio bi, kao sto je to Eeva, da to nema veze sa napadom, vec sa namerom da te posavetujem za ubuduce. Znas... Ja vec petu godinu sam realizujem jedan festival, a svake godine sam gotovo na svim festivalima u zemlji i okruzenju, kao i na jednom od 3 najveca na svetu festivala zabavne muzike ("Slavenski Bazar", po budzetu, ali ne i po kvalitetu mozda jaci i od Eurosonga i od Sanrema...). Prilicno mi je poznato kako funkcionisu stvari, jer mi je to izmedju ostalog posao, pa sam ti zato sve ono i napisao. Ti si sustinski "beba" sa nastupom odraslog (pricam o konkretnoj situaciji) i to se vidi iz svake tvoje prethodne recenice. To zna da iritira ljude "na licu mesta" i nikako ne moze biti dobro po tebe i tvoj rad. Ja sve te ljude znam i znam da oni rade savrseno marljivo kada se prema njima korektno postupa i takodje znam kako reaguju na situacije slicne onoj koju si naveo. Veruj mi, to nije nacin ![]() Ja jesam malo naprasan i ja znam da zategnem kada je vreme za to, ali zatezem na nacin koji ce biti koristan za moj rad. Kada sam "kod kuce", onda sam ultimativan i kazem "sta mora i sta ocekujem", a kada sam "u gostima", kazem to isto, ali prvo na lep nacin, a kad vidim da ne ide, onda se postavljam tako da sam sto precizniji u svojim zahtevima, a to mogu biti jer uvec tacno znam sta hocu i kad me pitaju "na tvoju odgovornost?", ja kazem "Da, naravno". Ali i ja sam prve godine sedeo, gledao i ucio kako stvari funkcionisu. Drugacije ne ide. Ja bih se na tvom mestu vratio par postova unazad i procitao ponovo sta sam napisao, pa to zapamtio. Za koju godinu ces mi reci da li jesam ili nisam bio u pravu. Najlakse je okriviti "organizaciju", ali je istina ta da su uglavnom najkrivlji upravo "izvodjaci" na ovaj ili onaj nacin. Cutanje je takodje vid "krivice", jer ja ako ne znam da tebi nesto nije po volji, ne mogu to ni da promenim, a veruj mi, kada se zna problem, jos se nije desio takav, a da nije mogao biti resen ![]()
![]() |
#22 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Bravo za pristup. Ovaj ti je mnogo bolji, konstruktivniji i korisniji za tebe od prethodnog ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
![]() Quote:
dobro, ja sam malo nadrkaniji ovde u postovima nego shto obichno jesam zbog nekih privatnih problema.. i ako mislish da sam stvano rekao JEBENO OVO JEBENO ONO JEBENO TAMO JEBENO VAMO, onda greshish, jer me ne poznajesh.. bio sam ljubazan i uchtiv, iako mi se dosta stvari popelo na kurac.. od nekih koji vas ne interesuju, pa sve do nezainteresovanosti te dvojce iz osoblja.. bio sam uljudan, i pre svega ljubazan, i zamolio sam tri jebena puta.. a u glavi sam ubacivao JEBENO OVO JEBENO ONO.. ako nisi skapirao.. ![]() kao shto rekoh, uchestvovao sam ranije u organizacijama slichnog tipa i bio sam osoblje, pa i nastupao.. zato sam i sada potpuno hladan pred gomilom ljudi, mada, opet.. sav je teret bio na ivi a ne na meni, tako da ne mogu reci da sam i imao razloga da strepim da cu neshto zajebati.. ![]() samo shto je dok sam ja to shljakao bilo unapred isplanirano.. isti dan, naravno.. ali se znalo ko ce gde.. i bio je po koji kiks, ali ne ovih razmera definitivno.. ok, inache sam prilichno objektivan, a sada mozda zvuchim subjektivno jer pricham samo iz jednog ugla.. jer nisam video ni jedan nastup kako je izgledao na malim ekranima.. kada budem video, iznecu sve svoje kritike, naravno.. kao i uvek.. iako su one irelevantne kada dopiru iz usta (prstiju) lika od dvaesjednu godinu.. drugo, iva trazi savet, iva je i dobila savet.. gotovo isti kakav je i od mene dobila nakon nastupa, a to ona najbolje zna.. meni savet nije preterano potreban, ja sam samo izneo mishljenje svoje.. ne kazem da nisam i ja zasrao neke stvari, jesam.. shto nisam dovoljno smarao ljude.. nisam hteo nikome na patku da se popnem, pogotovo shto poslednje vreme jedva kontrolishem svoje postupke, o chemu takodje iva moze najbolje da posvedochi.. eto, nema razloga za nerviranje i spushtanje.. uvek sam radio iz senke i uvek cu to raditi.. ako nekoga zanima moje mishljenje, rado cu reci.. eto.. poz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
MAO
|
![]()
Festival ko festival, vidjao sam i boljih i losijih, i sve je ovde u ovoj drzavi uvek bilo malo na povuci potegni, malo na kurcobolju. Prvi dan, tonska proba, monitoring next to perfect, sve ok. Na nastupu vec krece promena slike. Drugi dan, tonska proba, uglavnom nema veze sa prethodnim danom, dosta tise i losiji monitoring. Odem kod kolege za monitoring mixerom da vidim sta se desava, a frajer sa kurcoboljnim stavom stoji za digitalnim Yamahinim mixerom, i odokativno onako stihijski namesta monitoring svakom pojedinacno, i to samo onima koji se zale. Pritom, naravno, izmedju dana postoje revijalni nastupi Djordja Davida prvi dan, i Dada Topica drugi dan. Ajd da je stajao za nekim plastikanerom, pa i onda bi bar beleske mogao da hvata za 3 usrana kanala kolko postoje, ovako je ispao jos veci ludak sto ne koristi digitalni mixer sa snimanjem preseta (sto je rodjeno za ovakve akcije!!!) . Diletantizam opaki. Kablovi od multikora, svetla, struje i sta ja znam jos cega samo polozeni oko trga, nije se niko potrudio ni trakom makar da ih skupi. Ovo sam radio na bini jebenog Sava Centra, gde pristup ima 20ljudi ukupno, a kamoli na gradskom trgu. No nebitno to sve, samo govori o ipak labavom pristupu. Sve ovo ne pisem kao opravdanje svom takmicaru koji nije zalio na monitoring, a drugi dan otpevao osetno slabije nego prvi, nego cisto kao opšte mesto.
Bilo je još propusta organizacije - od posluženja za takmičare, preko uopšte organizacionog osoblja za kontakt, koga ili nije bilo, ili su na svako moguće pitanje nemali nikakav odgovor, ili bili prilično nadrkani i odjebavali ljude ( 3 sata sam pokušavao da saznam ime makar jedne od 22 televizije koje su prenosile festival). Živi bili, nešto sumnjam da će iko od njih čuti kritike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
MAO
|
![]()
e da, najveća koma je pomenuto nepostojanje talkbacka FOH to stejdž, već samo FOH u publiku. Mislim da monitoring tonac nije organizovao talkback sebi uopšte, tako da je cela tonska proba Vasil Hadžimanov benda sa Dadom bila mučno plastičan primer kako sve može da ode kurac i da svi ispaštaju zbog toga, uključujući i muzičare, ali i tonce koji su potrošili ogromno vreme i živce sebi, i to sve zbog dva i po kabla u spliteru i multikoru. Bravo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
a i sta se koji rac trazili na festivalu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
afirmisanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
taj fazon..
@caac: pravdam se ogiju, jer mi je stalo do njegovog mishljenja i ne zelim da postanem nadobudni govnar.. jerbo je to uobichajeno za muzichare.. o svom kvalitetu ne volim ja da pricham, o toem neka prichaju drugi ako ga ima.. ja nisam zaduzen za to. u sv sl, volim kad mi neko spusti, i kad me prizemlji, ali ovaj put za to stvarno nije bilo potrebe.. elem, ko je odneo nagradu? chuo sam da su neki stranci, al da ga jebem koji su.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kalendar festivala | Danny Lou | Pricaonica | 101 | 04-10-2012 06:45 PM |
Dobro vece svima | stefanradjen | Promocija radova | 24 | 19-07-2009 10:12 AM |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
Sa festivala | kVu | Promocija radova | 4 | 10-12-2008 08:30 PM |
prvo izdanje preko bare :) | dfndr | Promocija radova | 13 | 15-09-2007 09:29 PM |