|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Moderator
|
Broj kanala?
Zivi bubanj do 16 (ne racunajuci tu perkusije, koje mogu da podignu za jos 4-8 kanala) Prateci vokali 8 po default-u (2 devojke po dve deonice, svaka 2 puta za L-R), a ako ima i muski, to je vec 12, pod uslovom da ne postoji treci glas u pratecim, pa to sve automatski dize za jos 6. Dolazimo potencijalno do cifre 18. Glavni vokal uglavnom 2 (posebno strofe, posebno refreni), ako ima i neki "c" deo, to je jos jedan. Onda se desi da se rade neki efekti vokala koji zauzimaju jos 1-2 trake u zavisnosti sta se radi. Bass- kanal (ako nema 2) Akustara (ritam) - 2 kanala (L-R) Par klavijatura, par elektricnih gitara i izracunajte gde smo. Otislo je vec mnogo kanala, a da se nije desilo nista posebno. Eto... EDIT: ******************** Hahahaa!!! Sedim ja, malo radim, malo kuckam i vratim se u projekat za koji sam danas radio pratece... Prebrojim... 20!!!!!
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|