|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
aj' uzivaj...
![]() ![]() pozdrav bogi
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
...eeeeeeee... da je tako ne bi uopste ni pitao, kontam da sve sto hoce neko da pita, vec je negde na netu odgovoreno, na raznim poznatim nam jezicima... medjutim kad je frka (a obicno jeste) prvo se covek uhvati najbrze varijante a to je da mu neko odgovori odmah... e sad, stvarno ima pitanja za sprdnju ili pitanja za koja se odgovor lako nadje search opcijom ali... jbg, koliko clanova toliko cudi ![]() ![]() Pozz
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Deco!
Ovde sam dosho ne znajuci sta je ADAT, SPDIF,ne znajuci sta znaci DSP, ne znajuci bash skroz tachno sta je preamp, balansirani ulazi izlazi su mi bili dosije X, a da ne pricham o supra i circum aural slusalicama.....zatim....Large diafragm .... MK2(ovo mi je bio zivi trip sta znaci)....nisam znao sta je driver , sta tweeter.......nisam znao sta je soft doom , metal doom......ribbon....UAD sve mi je to ovde na gomili bilo kao zastrashujuci enigma svemir.....sada posle 500 postova stvar je drasticno jasnija, sklopljen je ceo lanac u mom home studiju, potpuno nov racunar i sve...... eto i neizmerno sam zahvalan svim clanovima koji su imali zivce za mene, mada moram priznati da sam navuko kompleks da smetam koji me i dan danas ponekad cepa.... ipak eto izdrzao sam i ostao ovde ...i nije mi problem da milion puta odgovorim na najgluplje pitanje i to cinim opsirno....jer kad jednom dobrim odgovorom eliminises jednog pitacha.....znaj da ce on eliminisati bar jos jednog znanjem koje si mu dao.....i samim tim manje posla za nas posle.... Evo vi ste naucili mene a ja cu umesto vas sad imati zivce da se nosim sa nekim novim, neko ce odmeniti mene .... sto rece hitmen sta fali forumu.....cak se i zabavljamo.....prichamo o pivcu... ja samo mogu da kazem 'fala......i onima sto su bili detaljni i onima sto su me gazili....sad vec imam cime da se borim.ali za nova znanja pozz p.s. uff ! e! kad se samo setim koje je sve ovo bilo spansko selo pravi horror trauma....dok se ne izbistri...... internet...jebeni engleski...znam ga ali nije to ko srpski.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Iako si neka pitanja postavljao, nisam primetio da si postavljao pitanja bas za svaki od navedenih pojmova.... bice da si ipak malo citao ono sto je VEC bilo napisano... ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
postoji negde moj post, nesto tipa mali recnik muzickih termina , cek da nadjem.... smesno je... pozz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19887
evo ga i naravno kejkz i silikon dok su jos imali zivce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
To se i meni desava, sa citanjem bilo koje tehnicke literature.... nevezano za Rumski... kada posle godinu dana posle prvog citanja... krenem da citam ponovo... gomila stvari mi je JOS jasnija...
Veeeliki je problem sto velika vecina vas ulazi u ovu bransu zato sto sve izgleda na prvi pogled, dohvatljivo, prihvatljivo, pitko, brzo, dostupno... da ne kazem lako... na zalost... ono sto (opet, vecina vas) previdja, je da je to SVIMA isto tako... i onda mora da se prevazidje "standard" i "prosek"... ako se zeli nesto postici... to najcesce znaci da mora da se postigne nivo IZNAD nekog "internet standarda"... e onda nastupaju problemi, gde odgovora nema "na izvol'te"... cesto nema NIGDE... nego... probaj sam... pa pogresi! pozdrav bogi
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Slazem se bogi, ali kad covek ima ideju i jasnu sliku i zamisao kako zeli da nesto zvuchi a ne ume da dobije to.....onda njuska pita i istrazuje da nauci da koristi date mu alate.....
Pogotovo sto ima nas koje bas zanima dubioza.....i sto bi rekli sve u sitna crevca..... E za sve ovakve detaljiste i entuzijaste postoji samo jedna glavma stvar....EKSPERIMENT ili sto ti rece probaj pa pogreshi....pa onda majka svega zvana UNDO.... Ipak dobar savet zlata vredi.....bar da se dovede covek do tog standarda...a tek odatle pocinje pravi kreativac.... meni se recimo svideo frankopankov post savjeti za dobar mix....npr ja sam recimo ovde dosao kao muzicar sa gomilom osmisljenih pesama i projekata, zahvaljujuci vama ovde sada sam vec u stanju da se pozabavim realizacijom... eto jedva cekam da prve stvari budu gotove pa da okachim pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
?ta je spam? | awacs | Predlozi i sugestije | 33 | 22-10-2008 01:53 AM |