|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Pre neki dan ja skoknuo do Bovanskog Jazzera kraj Sokobaje, seo u bashtu kraj jazzera, pijem pivo, posmatram i eventualno slikam prirodne lepote
![]() ![]() Kad medjutim, pojavi se od nekuda ON i ukljuchi klavijaturu, te ja shvatih da lokal ima MUZIKU! Na stalku od klavijature stoji plastichna tabla sa natpisom "RADE - 064 - xxx-xxx " ![]() ![]() E sad... nije samo "Rade"... da stvar bude jos gora ima on i pevacha! Lik ne peva, vec zapomaze... Auuuu... ono treba chuti! ![]() A uhvato se Olivera Dragojevica, Georgieva, Bjelog Dugmeta... pa kad dodje neki vishi deo u pevanju, to cepa ushi. Mislim da bi autori plakali od muke kada bi ga chuli ![]()
#2 |
Banned
|
![]()
Deki,takvih idijota pun k..ac,nisam ja nesto kivan na njih neka rade svoj posao,kod svojih poslodavaca,ali ne mogu da pravdam to guranje disketa ili sad nasnimavanje na hard,pa pustanje ljudima.....posle i kad sviras ljudi ne veruju...ispadosmo svi prevaranti zbog takvih likova.....ejjjj ja transpozer u zivotu nisam ukljucio a kamoli nesto crnje i gore.....mozda zato sto kad sam poceo da sviram takve stvari se nisu nalazile na klavijaturama,sad samo sto ga na klavirima nema.....Ne mogu da pravdam neznalice i kraaaaajjjj.....To je klasicna prevara,u jednoj ruci drze casu u drugoj cigaretu a k...em sviraju,pa se narod pita ko ovde koga jebe........jos jednom se izvinjavam na ot,za neke stvari i te kako treba skola,ne mora da bude (muzicka)ali mora covek da zna ono sto radi.......pozz
|
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
U zivotu nisam pevao na midi fajl, mada postujem i to. Midi fajl je umetnost
![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |