|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#16 |
Member
|
![]() ![]() svasta po nesto.... Ko je rekao da se ja ljutim ![]() filozofija o googlu, miksu... ne ide ![]() ![]() Moj akcenat stavljam na robote u muzici ( izadje na koncert i cita note, a mi pretpostavljamo da je takav osecaj bio, pisu tamo lepo note kako je neko osecao valjda... pravi mix po pravilniku...)! A sto se tice muzike za mene je isto i pop, rok, rnb, rep, hip hop, hopa cupa... sve je to umetnost, a i show biznis je umetnost po meni ![]() Opet kazem svako radi na sebi, i svi trebaju biti svoji i ja to postujem! Meni je recimo muzika veoma vezana za religiju. Muzika mi je smisao zivota, a zivot je sirok i ucimo ga svaki dan. Sve se uci, ako tebe roditelji uce necem a ti budala dzabe ti, tako i ako ucis nesto a nemas ono dzabe ti. Fora je sto ima i budala i robota koliko hoces ![]() Super, on ima ekstra znanje, i da odlican bude umetnik, a onda ako na tren ukoci, ajde stavicu ovo jer to me neko naucio, tako bude jer to je covek i tako bi uradio i ja u toj situaciji, ali na srecu necu biti ![]() Nema veze, tesku smo temu odabrali... A to za midi fajlove je smesno ![]() Ako ima nesto slicno ja bih voleo da cujem, okaci ovde pa cemo svi poslusati a ove dve stoje na mom sajtu. Moguce je da ima ako kazes, ja ne znam. Iskreno ovo kazem voleo bih cuti! Ja ,, stvaram ,, u sobi za klavirom i to ima u svakoj pesmi : klavir, tekst, melodija i moje pevanje! A sta jos ima u pesmama to nije do mene vec do ljudi koji rade aranzmane. Meni su OK, i dalje cu svirati sve kako se budem osecao, sta mi se svira, sta vole ljudi.... Nadje se vaga, jer pevam ljudima a ne sebi, pa bila to klasika ili turbo shit.... Bog me stvorio u Srbiji... I naravno mora meni da se svidja ili se necu baviti muzikom nego idem u politiku, sport ![]() P.S. Nikad nisam uvredio nikog i znam da nisam ni sad. A ja se ne mogu uvrediti ![]() Opusteno Pozzzzzzzzzz
http://www.facebook.com/ilijailicmusic Last edited by Ilija Ilic; 06-08-2008 at 03:07 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |