|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
@Artur-na koji prosli mislis? Dont happy be wory? Ili se varam da je to njegov poslednji studijski album. Btw, taj album mi je VRH vrhova
Edit Koji sam majmun. "Oprem dobro" je poslednji studijski album. U pravu si, tu je vec malo krenuo nizbrdo, mada je album i vise nego okej, cak odlichan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A i hit ljeta je bizarno dobra pesma... Moguce da je odsvirao svoje, mada Rambo je uvek pun iznenadjenja, bio i nadam se ostao. Neverovatna je njegova nepredvidljivost na live nastupima, nekad smori do bola i pomislis da je prs'o, a onda na sledecoj svirci ODVALI, kao recimo, mislim prosle godine u Root 66 klubu u N.S.-u, gde je odradio koncepcijski nastup (a i svi su mu takvi), i ostavi te bez teksta. Last edited by silicon science; 04-08-2008 at 07:59 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sam svoj majstor | grada27 | Dizajn i konstrukcija studija | 281 | 02-09-2011 05:56 PM |
kako da svoj ms2000 pretvorite u ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 30-03-2009 03:38 PM |
Kako si birao svoj monitoring? | boggy | Zoran Vračević - Vrač | 3 | 30-07-2006 08:46 PM |
:: Pioneer najavljuje svoj DJ software :: | lesha | Audio Software | 20 | 28-10-2005 11:27 PM |