|
Pravna Pitanja Ovdje pi?ite sve ?to znate ili ?elite znati o autorskim pravima, ugovorima sa agentima/izdavačkim kućama itd... i sve ostalo ?to dotiče pravnu stranu poslovanja s glazbom. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
svojevremeno (pre 20-ak godina) dok smo drzali demo studio u BG, dosli rodjaci od mog lokalnog postara (?) da snime demo kod nas...(Postar cuo stalno se tu nesto svira, pa poslao momke!) Elem snime oni demo (nema veze sa mozgom!), ali mi kao i svi mladi vlasnici studija, zeljni para, im govorimo..super vam pesma, do jaja, itd... i toliko se naloze da kad su dosli da plate i uzmu miks, kazu: " nama ovo zvuci super, mi cemo da damo otkaz na poslu gde radimo i posvetimo se muzici!!" Tu ja i ortak skocimo na njih: NEEEEEEE! ni za zivu glavu...jedva smo ih ubedili da ne napuste posao. e zbog toga ja ovako...mnogo se naloze svi napocetku ako ih pohvalis, pa se uobraze i sta vec!! PS mi smo tako (nalozeni) dosli u London 86-te sa torbom punom demo kaseta, "da pocepamo u Londonu"...i naravno, svi su nas napushili!! Last edited by DaBear; 03-08-2008 at 07:38 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
ok, naravno.. al nisi chuo nishta od dechka.. aj kapiram sad zashto si mene, svojevremeno, spushtao na zemlju.. i trebalo je neko to da uradi.. sasvim ok..
i ok ako je neshto argumentovano, al mozda ovaj mali radi bolju komercijalu od timbalanda.. ![]() a shto se tiche ove tvoje situacije sa poshtarevim rodjacima, to je drugo.. hteli ste njihovu kintu, jbg.. al ja ne bih imao zivaca da se smaram sa takvim duducima.. btw, jel bio msb na vinilu beshe? pokushavam da ubedim jednog makedonca da ste vi prvi imali vinil u bivshoj jugi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
btw, jel bio msb na vinilu beshe? pokushavam da ubedim jednog makedonca da ste vi prvi imali vinil u bivshoj jugi..
[/QUOTE] bio vinil, nego sta!! Mini album, 6 pesama. Jugoton Zagreb izdao...1985 valjda.. http://www.youtube.com/watch?v=tMgJCyM4zAI evo neko okacio na youtubeto....ja bas juce iskopao neki stari spot, pa ce ga stavimo da se smejemo malo..he,he.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
hahahah.. vasko tek sad videh da si me citirao dole u potpisu.. hahah batali to to je zajebancija, nema nishta od toga..
@dabear: imam sporu konekciju, jedva chekam da vidim iz studija.. btw, nisi ti video prvi gruov spot za twin peaks pesmu.. uzas.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
ee moguce.. ja mu bash pre neki dan pushtao pesmu i on kao daj mi to jbt nemam to od 92-ge.. hhahah.. i kao imam spot brate.. vrishtanje..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Gotovo da ste smeshni...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
E, HM, a jel' ima taj spot negde da se vidi (nikad ga nisam video)? Ali se sećam da sam snimao tu pesmu (Ajne ?vajciger se zvao bend, valjda) u Studiju "O" dok je taj studio jo? bio u Avalskoj ulici iznad Slavije
![]() Bio skroz veseo session. Sve snimljeno i smiksano za 3-4 sata. Dobar deo tog vremena oti?ao na prisilne pauze, po?to se u to vreme napon u mre?i vrteo između 190 i 200V, pa smo radili samo kad ponekad stigne do 205-210V, po?to je inače sve brujalo k'o blesavo. Ali skroz dobar termin - super ekipa bila. Ako jo? uvek sreće? Grua podseti ga na tu scenu (i pozdravi ga, ja?ta).
![]() |
#9 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
xaxaxa znam gomilu ljudi koji bi trebali da cuju ovu recenicu
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKAI SAMPLE-ovanje, LEGALNO ILI NE? | Fibra | Razno | 26 | 12-03-2005 01:01 PM |
Impulsi i ostalo... | dacko | Audio Software | 6 | 08-02-2005 06:44 PM |