|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
A sad, ko je "kriv" sto covek pise tako kako pise... mislim da to tek nije tema. Inace... ja ne znam da je uslov za polaganje diplomskog ispita na Elektrotehnickom Fakultetu u Beogradu, dobro pisanje i izrazavanje... moze biti korekcija i sugestija... naravno... ali se ocekuje da je polaznik "zavrsio" sa nekim standardnim obrazovanjem iz maternjeg jezika sa zavrsavanjem srednje skole... Sta god, ovaj zahtev koji postavljas, bojim se da nijedna visoka ili visa skola, koja se ne bavi maternjim jezikom, ne moze da ispuni. pozdrav bogi
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Naravno da to ne moze biti validan parametar za ocenjivanje, ali to dovodi u pitanje svrsishodnost vremena provedenog na fakultetu, ako je ono krunisano ovakvim radom i ovakvim izrazavanjem. Zar izmedju ostalog i to nije tema ovog threada? ![]()
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pismenost nije naročito va?na u pop muzici. Ka?e?: "da se ne bi previ?e udaljili...." Verovatno si mislio "da se ne bismo...", ili "da se ne biste...", ovako se tvoja rečenica odnosi na neka treća lica. Ali to nije va?no, ja sam razumeo ?ta si hteo da ka?e?. Razumeo sam i ?ta je M. Đ. hteo da ka?e. To je dovoljan nivo pismenosti za pop muzičara/producenta/in?enjera. Ajde-de. Pozdrav, Vasa
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
"Ostris rogove" na meni?
![]() Cool Zasto odmah ne kazes da mislis da je rad odlican? Svi imamo prava na sopstveno misljenje, pa tako i ti ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |