|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
MAO
|
![]()
nema zamerki, meni su ove dve pesme sto sam cuo tesko smece kao pesme, produkcija mi zvuci na TV skroz korektno, jednio me boli autotune koji se i na jebenom trejleru cuje. pojma nemam ko je ciljna grupa ove ploce, uz sav trud koji je ulozen. savrseno suvisno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
serem ti se u kritichare
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Mladjan Dinkic, Marina Tucakovic.
![]() ![]() Fuj, u najmanju ruku mi se gadi sve vezano za ovaj "izbljuvak" od albuma. ![]() Last edited by silicon science; 02-08-2008 at 01:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
![]()
Da bi praksa u potpunosti uhvatila korak s teorijom, ovakva izdanja u većem broju su ne samo po?eljna, nego i neophodna......to je poenta popboks.com-a koliko sam razumeo????????????Ma cd je tesko njesra bar po mom ukusu,o vokalnim kvalitetima Lesandrica da i ne razgovaramo jer je smesno....svako drugo dete bi se pokazalo kako kvalitetniji proizvod od Kikija,ali Kiki ima dobar tim,tu su Maki i Diki,Kiki i Miki tako da ne verujem da je ovaj album imao ikakvih poteskoca osima kako ga otpevati,e tu je problem!!!Kiki zargonski receno nije jos izbacio vruc kropir iz grla,na pesmama ima puno tjuna svuda je jako izrazen,toliko o njegovim vokalnim sposobnostima.Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
Iskreno, album mi se ne dopada, preslusao sam jednom pazljivo sve, ugasio i cd stavio u kutiju pod krevet
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna novi album | DaBear | Razno | 46 | 31-03-2009 11:43 PM |
AC/DC novi album razvalio!! | DaBear | Razno | 22 | 17-12-2008 02:56 PM |