| 
 | |||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  30-07-2008, 02:35 PM | #1 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 
				 |  Re: Yamaha AN 1x ili CS 1x... 

Na zalost, nisu. NA EX5 i na W5 su takve dirke (kao DX7, samo sa aftertouch i normalnim velocitijem (do 127) )..... a ex7 je nesto losija dirka, kao na S30 i Yamahama slicne klase. Znaci, nije tesko groblje, ali nije ni nesto extra.

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  31-07-2008, 12:04 PM | #2 | |
| Superoperater Join Date: Jan 2008 Location: Beograd 
				 |  Re: Yamaha AN 1x ili CS 1x... Quote: 
  ), ali ste mi svakako dali materjala za razmisljanje. W5 mi ne bi bio po meri ako ima  samo rom boje, ja bih da nesto sintetisem, pravim... Svejedno dosta ste mi pomogli, sad znam sta da trazim... Takodje i meni je cena problem. Nisam profi klavijaturista pa da mi nije zao da dam 1000e, a dati toliko samo za hobi ili slicno - mnogo je   Pozdrav... 
				__________________ Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 31-07-2008 at 12:06 PM. | |
|   |   | 
|  31-07-2008, 01:51 PM | #3 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Uzicka Republika 

EX7 ima aftertouch.....w5 - naravno da moze da se edituje cak i puno bolje od EX serije, ima ludilo filtre, ogroman izbor, jedino sto nema AnalogModeling kao EX7..... samo sample-based farbe

__________________ .....Snimam sve (u)zivo .....   | 
|   |   | 
|  03-08-2008, 12:38 PM | #4 | 
| Superoperater Join Date: Jan 2008 Location: Beograd 

Sto se tice W5... U principu mogao bih da uvezem npr sempl testerastog oblika i da radim kao da je iz oscilatora generisan, da ga filtriram itd. Ali sam gledao EX na netu i prilicno mi se svidelo sta sve ima. Ali... Nazalost, EX5 / EX7 je suvise skupa za mene, ali cu morati da je se docepam... Nasao sam ih par na oglasima... Ima li neko neki posao za brzi kesh - da naruci neko ubistvo i sl      OK, pozdrav svima i hvala, sad imam cilj - znam sta hocu da uzimam... samo jos da skupim kintu. Pozz... Dare 
				__________________ Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| yamaha n12 | liman021 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 02-06-2009 08:29 AM | 
| yamaha ns10m ili yamaha msp5 | darkobt | Monitoring | 7 | 29-01-2009 10:03 PM | 
| Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 05:12 PM |