|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
aj da vidimo, bin laden se krije u ratka mitrovica 128.
btw, koga bole khm za sve to? dva ortaka su stalno imali prislushkivache na fiksnim telefonima, i namerno smo prichali o brodovima kokaina, ubijanjem Slobe itd itd.. i niko nishta nije uradio.. isto tako poznajem lika koji je "valjao" sve i svashta.. i izvukao se iz svega toga.. i dve godine nakon "povlachenja sa scene" mu je policija upala u kucu na sred porodichne vechere.. naravno, svi na pod.. svima lisice itd.. "dobili su dojavu"... ma ajte molim te.. ![]() isto tako je ortak hemichar radio sve i svashta pre sablje, i za vreme sablje zavrshio u zatvoru na chitavih 48 sati.. zashto? zato shto je predavao hemiju cerki shefa policije.. ajte.. eksploziv kucne radinosti, 2xstinger AA rakete, m4a1 + remington scope, ak-47su, t90 oklopni tenk prodajem povoljno, moze i zamena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Pa jel? si ti sishao sa uma? Trazice nam da izruchimo i Osamu BL, inache nema integracija u EU
![]() ![]() A sto se NET-a tiche, dajte ljudi... ne lozite se ![]() ![]() ![]() Nije valjda da neko ocekuje PRAVA u zemlji koja uvodi biometrijske licne karte u koje bi da uvali i chip koji omogucava lociranje itd... itd... "Dozvoljeno je sve sto mi nismo zabranili, ma da nas niko i ne pita vec samo nalozi sta treba da zabranimo" ![]() "Svako misljenje koje se podudara sa nasim misljenjem je potpuno dozvoljeno i niko nema ovlascenja da vam uskrati takva ljudska prava" ![]() Dobro... ako je BIA resena da zna da Idekius posecuje www.rotkva.com i www.smokva.com , neka zna ![]() ![]() ![]() Sasvim u redu je to da skontaju da imam i dva naloga na rumskom! Jedan ovaj moderatorski, na kom moram da budem fin i o.k., a drugi preko proxy servera, sa neuhvatljivom ip adresom, gde uzivam sva prava normalnog chlana, pa mogu da se svadjam do mile volje, dok me neki kolega ne banuje ![]() Sve u rok sluzbe, a mi... kao sto rekose nasi ochevi... "Nista nas ne sme iznenaditi" ![]() ?Ajd laku noc... voli vas vas Veliki Brat... ali ne onaj sa B92, ec onaj pravi, o kome je Orvel napisao nekoliko rechenica ![]() Veliki postovalac drustvene samozastite, opstenarodne odbrane i isto tako i civilne zastite, Idekius ![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
ma dao sam adresu svog studija.. ![]() edit: idekius, jes to ti slobo? ![]() Last edited by HeatMan; 28-07-2008 at 03:08 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sinkovanje 2 nuenda tj kompa preko interneta | alavuk | Audio Software | 1 | 04-07-2009 08:24 PM |
Narucivanje preko interneta - GLS dostava | Bozha | Pricaonica | 0 | 06-12-2008 09:16 AM |
Vazno! :( | Arthur | Razno | 6 | 18-09-2007 11:35 AM |