|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
... procesor je Intel Core2Duo 6550, ploca je Gygabite GA-P35-DS3, memorija 2x1Gb Geil black dragon...
... kada zvucna bilo sta radi (playback, recording...) povremeno se zaustavi(zaglupi) i prijavi cpu overload... pogasio sam sve moguce servise i opet se to desava, cak i kod obicnog slusanja mp3-a... kontam da je verovatno driver u pitanju (posto sigurno nije problem u procesoru) ali evo cisto da pitam da li se nekome nesto slicno desavalo sa ovom karticom. Verzija driver-a od Presonus-a je 3.0.1.108... Pozz
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Hmm... sad mi je palo na pamet... moze li hyperthreading da bude problem? odoh da ga ubijem pa da vidim...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#4 |
Ivan Lekic
|
![]()
kacis na fw ploce .. ? jesi probao poseban fw kontroler?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
... na posebnom je fw kontroleru, jedno vreme sam imao Tascam 1082 i radio je extra a preko ovog fw kontrolera, tako da pretpostavljam da nije to u pitanju...
Pozz
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
velike ?anse su da je do FW kontrolera. Presonus preporuča TexasInstruments fw, a ja sam stavio Dlinkov i radi mi odlično...koji software koristi?? koristi? li adat? snima? li paralelno midi i audio? gdje se javlja pogre?ka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
... prvo sam buffer podigao na 756 i nije bilo problema... citavih pola sata
![]() ![]() ![]() Za sad sam resio problem ali nisam jos probao da ga ozbiljno izmaltretiram... mada je definitivno bolje nego sto je bilo, bar se ne zakucava sam od sebe pri obicnom slusanju muzike preko winamp-a Pozz
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ajd de...neka si ti to popravio pa kako bude...mogu ti reći da je meni danas istu ne?to ?tekalo sa firepodom...clipirao mi je procesorski status i čuo sam na monitore malo malo neki glasni udar kao da je prevelik napon do?ao...čudno stvarno...ali spasio sam stvar glavnom windows samoobranom: "RESTART"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Firepod vs Firestudio | silicon science | Computer Hardware | 1 | 31-10-2007 08:47 PM |
presonus firestudio project | liman021 | Computer Hardware | 3 | 19-10-2007 07:57 AM |
Presonus Firestudio pomoč | TOSHO | Computer Hardware | 0 | 25-06-2007 01:49 PM |